Keita Mosa sadedzinājusi visas Dohertija dāvanas

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Britu supermodele Keita Mosa sadedzinājusi visas mīlestības vēstules, dzejoļus un dziesmu tekstus, kurus viņai veltījis bijušais līgavainis Pits Dohertijs. Pēc tam, kad Mosa pameta grupas «Babyshambles» līderi, viņa patvērumu atrada sava drauga, slavena friziera Džeimsa Brauna, miteklī.

Pēc tam, kad supermodele uzzināja, ka topošais vīrs viņu krāpis ar kādu dienvidamerikāņu izcelsmes modeli, Mosa patrieca viņu no sava dzīvokļa Londonas ziemeļu rajonā, nomainīja durvju atslēgas, kā arī nolīga apsardzes vīrus.

Runā, ka Keita Mosa plānoja savu draudziņu-narkomānu patriekt jau pirms kāda laika. Nopietns konflikts pārim radās pēc tam, kad Pits bez Keitas ziņas paņēma no viņas dzīvokļa naudu. Šobrīd, lai nomierinātu nervus, supermodele atpūšas sava drauga mājās, turklāt, lai nosvinētu savu atbrīvošanos, viņa ir sadedzinājusi visas dāvanas, ko skandalozais mūziķis viņai ir kādreiz pasniedzis.

Divus gadus ilgušajās vētrainajās attiecībās Dohertijs burtiski apbēra Mosu ar dzejoļiem, kas rakstīti īpaši viņai. Pāris iepazinās supermodeles 31. dzimšanas dienas svinībās. Toreiz mūziķis Keitai uzdāvināja aploksni, kurā bija dziesmas «What Katie did» teksts. Turpmāk ik reiz, pēc draudzenes sāpināšanas, viņš kā izlīguma zīmi sniedza aploksnes ar dzejoļiem, dziesmām un zīmējumiem.

Tabloīdam «The Sun» kāda labi informēta persona pastāstīja: «Divu gadu laikā Keita bija sakrājusi īstus Dohertija kopotos rakstus. Lai pievērstu Mosas uzmanību, viņš izmantoja dziesmu «What Katie did», kas patiesībā, ir par citu Keitu. Tas turpinājās visā viņu attiecību laikā. Keita bija sakrājusi grēdu ar viņa vēstulēm, dzejoļiem, dziesmām un zīmējumiem. Tagad viņa izlēma no tā visa atbrīvoties sadedzinot. Tas viss atgādina šķiršanos vidusskolnieku stilā.»

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu