Torija Spellinga kļuvusi par priesterieni

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Savulaik populārā jauniešu seriāla «Beverlīhilsa 90210» zvaigzne Torija Spelliga internetā nokārtojusi īpašu apmācības kursu un ieguvusi priesteres sertifikātu, kas viņai ļauj vadīt laulību ceremonijas.

«Jā, tā ir patiesība! Svētā Torija Spellinga! Pagājušajā nedēļā es to izdarīju un jau pa pastu saņēmu sertifikātu. Esmu ļoti lepna par sevi,«  savā interneta mājas lapā raksta 34 gadus vecā aktrise.

Spellinga jau ir novadījusi savu pirmo ceremoniju, laulības saitēm savienojot divus homoseksuālus vīriešus. Laulību ceremonija tika raidīta jaunā pāra veidotajā šovā «Toni & Dean: Inn Love».

«Kad Tonijs un Dīns lūdza man kļūt par cilvēku, kurš viņus salaulās, es jutos ļoti pagodināta. Ceremonija notika uz viesnīcas kāpnēm, un to klātienē vēroja 40 viesi. Jaunlaulātie bija sarakstījuši savus zvērestus, gaisā virmoja tik daudz mīlestības, ka visi apkārtējie raudāja,» paziņoja Spellinga.

«Esmu piedalījusies teātra izrādēs, esmu uzstājusies «Emmy» balvas pasniegšanas ceremonijās, taču nekad nebiju tik ļoti satraukusies kā šoreiz. Man tas bija ļoti liels pagodinājums, un es nevēlējos pievilt puišu cerības,» viņa piebilda.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu