Sekss pludmalē ir bīstams! Esiet uzmanīgi!

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Inga Kundziņa

Tas jums var beigties ar izraidīšanu no valsts, nokļūšanu cietumā, nomētāšanu ar akmeņiem un nepatīkamām veselības problēmām.

Un tā nav tukša biedēšana! Piemēram, netālajā Grieķijā par nodarbošanos ar seksu sabiedriskā vietā var dabūt pat 2–3 gadus cietumā, bet dažās Tuvo un Vidējo austrumu valstīs pludmales pārīšus var pat nomētāt akmeņiem. Minimālākais sods, ja jūs tur pieķers, būs liels naudas sods un izraidīšana no valsts. Vai jums tas ir vajadzīgs?

Pavisam nesen, šās vasaras sākumā, kādā no Milānas pludmalēm Itālijā, sakarsuši no saules, iedzertā alkohola un kaisles, turpat visu pārējo atpūtnieku acu priekšā viens otram virsū metās 32 gadus vecs atpūtnieks no Ukrainas un viņa 47 gadus vecā novadniece.

Nebija abi vēl ne sasnieguši tīksmes virsotnes, kad pludmalē ieradās itāliešu policisti un pārtrauca iesākto nodarbību. Tas abiem ukraiņiem nepatika tik ļoti, ka viņi policistus ne vien apsaukāja jau par starptautiskiem kļuvušajiem lamu vārdiem krievu valodā, bet palaida pat rokas. Divi policisti guva vieglus miesas bojājumus.

Tagad pārītis jau izcieš sodu par visām aizliegtajām darbībām — nepakļaušanos un pretošanos policijai, alkohola lietošanu un nepieklājīgu uzvedību sabiedriskā vietā. Jāpiebilst, ka arī Itālijā sievietes un vīrieši aiz restēm sodu izcieš atsevišķos cietumos, tātad abiem ukraiņiem tā arī neizdevās tikt pie kopīga orgasma. Līdz tam būs vēl krietni jāpagaida.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu