Sekss pludmalē un tā iespējamās sekas

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Inga Kundziņa

Kāpēc cilvēki tik bieži ielaižas gadījuma sakaros, tieši atpūtas laikā jūras krastā? Nekas taču nav tik banāls un izplatīts kā tā sauktie kūrorta romāni! Vai viņus uz to mudina brīvības sajūta, karstā saule vai ūdens tuvums?

Izrādās, pie vainas ir galvenokārt smiltis! Amerikānis Deivs Jankers ir pierādījis, ka pastaiga pa smiltīm basām kājām ļoti aktivizē cilvēku seksuālo dzīvi.

Pētnieks ir atklājis, ka uz cilvēka pēdas atrodas trīs punkti, kas raida smadzenēm (un visām citām vietām) tādus impulsus, kas līdzinās spuldzītes aizdegšanai pēc elektrības slēdža nospiešanas. Un, proti, tie ir punkti:

1) pie lielā pirksta pamatnes;

2) uz pēdas velves;

3) pēdas ārmalā starp papēdi un mazo pirkstiņu.

Ja jūsu vīrs (sieva vai pastāvīgais partneris) jūs pārsteidz kūrorta pludmalē, nodarbojoties ar seksu, atcerieties — tā nav jūsu vaina! Pie visa vainīgi tie trīs punkti uz jūsu pēdas, kuri provocēja šo kūrorta romāniņu.

Ja jūs nepieķers, tad jau viss kārtībā — atcerieties, ka jūsu partnere (partneris) arī droši vien staigā pa smiltīm basām kājām un tātad grib to pašu ko jūs. Tātad — uz priekšu!

Padomi pirms mīlēšanās ūdenī

Ja vēlme ir patiesi liela, ārā jau sāk tumst un citi atpūtnieki jūs ar saviem skatieniem vairs nemulsina, varat to darīt turpat uz vietas, piemēram, ūdenī. Tur var izmēģināt retākas pozas, ko uz zemes vai gultā grūti realizēt — ūdenī taču visi priekšmeti (un cilvēki!) ir vieglāki.

Tomēr ir arī daži mīnusi, un tas ir jāņem vērā. Jūras ūdens, skalojoties iekšā un ārā, drīz vien dāmai var izskalot maksts dabisko «ieeļļojumu» un sagādāt nepatīkamas izjūtas. Savukārt saldūdenī, kur šādas briesmas nedraud, savukārt ir citi traucēkļi — baktērijas un mikrobi, kuri var iekļūt ne tur, kur vajag.

Esiet uzmanīgi!

Jūsu ienaidnieki – vaboles, zirnekļi, čūskas...

Ir sācies kārtējais kūrorta romāns. Jūs esat pludmalē, bruņojušies ar vienu (vai vēl labāk — ar diviem) saulessargiem, kas jūs var mazliet pasargāt no svešiem skatieniem. Jūs abi sakāt «jā», un...

Pirms nodarboties ar seksu pludmales smiltīs, tomēr mazliet padomājiet! Vislabāk — paklājiet sev kaut ko apakšā. Tas var būt dvielis, piepūšamais matracis vai kaut kas līdzīgs.

Ja smiltis procesa laikā iekļūs kādā intīmā vietiņā, tas var jums sagādāt nepatīkamas izjūtas vai pat vēl sliktāk — smagu iekaisumu. Ja smiltis ir karstas, jūs varat pat apdedzināties.

Turklāt cilvēki nav vienīgie ienaidnieki jūsu kaislību vētrām pludmales smiltīs. Ņemiet vērā, ka smiltīs bez jums ir daudz citu dzīvo radību — vaboles, zirnekļi, vēzīši, tārpi. Īpaši bīstami tie var būt tropiskajās zemēs, piemēram, Taizemē, Vjetnamā. Tur gan labāk aprobežoties ar vienu pozu — stāvus. Jo līdzās jau nosauktajiem rāpuļiem smiltīs var atrasties arī čūskas, tāpēc nav ieteicams savu piekto atbalsta punktu uz Āzijas zemes novietot kailu. Arī mute jātur pēc iespējas tālāk no smiltīm, jo ar aci neredzamie tārpi var nokļūt vēderā, un tad ilga slimošana un ārstēšanās garantēta. Tieši šī iemesla dēļ zinātāji neiesaka dienvidu pludmalēs nodarboties arī ar orālo seksu.    

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu