Goran Gora dodas pie klausītājiem

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Liene Hapanioneka

Lai arī pēc debijas albuma «Jetlag» izdošanas šopavasar mūziķis Goran Gora nerīkoja plašus koncertus, tagad mūziķa faniem par prieku ir kļuvis zināms, ka šādi koncerti notiks dažādu festivālu ietvaros.

Goran Gora spēlēs virkni koncertu Latvijas populārās mūzikas festivālos, kas būs arī pirmie mūziķa koncerti dzimtenē kopš debijas albuma «Jetlag» klajā nākšanas marta beigās. Tāpat šie būs mūziķa pirmie koncerti Latvijā, kuros kopā ar Goran Gora uzstāsies viņa pavadošā grupa, ar kuru kopā pavisam nesen dziesminieks uzstājās «EuropaVox» festivālā Klermonā-Ferānā Francijā.

Šis festivāls jau otro gadu pulcē mūzikas industrijas pārstāvjus no visām Eiropas Savienības valstīm.

Goran Gora nesen uzstājās koncertā kopā ar «The Broken Beats» un franču dziesminieku Tomasu Fersenu. Biļetes uz koncertu bija pilnībā izpārdotas, un Goran Gora guva nedalītu publikas atsaucību un augstu kritiķu vērtējumu: «Goran Gora maigi paņēma skatuvi savā varā ar pavedinošu džeza noskaņu. Publika saauga ar viņa ritmiskajām kompozīcijām un vieglajām, īsteni dziedošajām balādēm, kuras mijās ar roka vai elektro iespēlēm,» tā raksta avīze «La Montagne Clermont-Ferrand».

Latvijas radioviļņos sācis skanēt trešais albuma «Jetlag» singls «Swim, Robert, Swim», savukārt «Jetlag» vēl aizvien pieejams visās Latvijas lielākajās mūzikas tirdzniecības vietās un līdz šim saņēmis tikai pašmāju kritikas ovācijas.

Koncerti

19. jūlijs - LMT gaisa balona festivāls – «Nokia Open Stage» diena, Saldus

27. jūlijs - «Positivus AB» Festivāls, Salacgrīva

11. augusts - «Nokia Extreme» Sigulda, Siguldas pilsētas 800 gadu jubilejas svinības

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu