Kailija Minoga un Olivjē Martiness atkal kopā?

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Daily Mail

Dziedātāja Kailija Minoga slepeni tikusies ar savu bijušo draugu, franču aktieri Olivjē Martinesu, lai atjaunotu četrus gadus ilgušās romantiskās attiecības, kas pārtrūka šī gada februārī.

Pāris šķīrās pēc tam, kad, īsi pēc austrāliešu dziedātājas izārstēšanās no krūts vēža, presē parādījās ziņas par to, ka Martiness krāpis Kailiju. Nu tabloīdi ziņo, ka Kailijai un Olivjē Parīzē bijušas divas romantiskas tikšanās.

Nejauši aculiecinieki redzējuši, kā pēc kopīgām pusdienām, iznākot no kafejnīcas, Kailija apskāvusi un skūpstījusies ar Olivjē.

Pēc šķiršanās pārim ir saglabājušās draudzīgas attiecības, turklāt aktieris bieži ļauj Minogai apmesties viņa dzīvoklī, kas atrodas prestižajā Parīzes rajonā Senžermēnā. Tomēr šī reize bijusi pirmā, kad pāris redzēts kopā pēc februāra notikumiem. Martinesa un Minogas draugi stāsta, ka pāris sapratis - viņu jūtas joprojām ir dzīvas.

«Pēdējo divu nedēļu laikā Kailija pāris reizes ir devusies uz Olivjē mājokli Parīzē,» laikrakstam «The Daily Mail» stāsta kāda pāra paziņa. «Nesen viņu attiecībās notika jauns pavērsiens. Viss atsākās, kad Kailija bija atbraukusi apmeklēt kādu slimnīcu. Abi devās kopīgās pusdienās un daudz ko izrunāja.»

Kāds cits paziņa piebilst: «Kailija bija īpaši uzposusies. Viņa bija apģērbusi elegantu melnu kleitu un apsējusi lakatiņu, lai izskatītos kā īsta Parīzes iedzīvotāja. Viņai patīk tā izskatīties, un viņa zina, ka arī Olivjē to augstu novērtē. Mums visiem bija liels prieks viņus abus redzēt kopā. Kailija vienmēr ir apgalvojusi, ka Parīzē jūtas laimīga, īpaši, ja ir kopā ar Olivjē. Turklāt viņa joprojām Olivjē sauc par savu mūža mīlestību.»

«Pēc šķiršanās viņi turpināja savas ilgās un biežās telefona sarunas, taču atkal tikties sāka tikai pirms divām nedēļām. Tas būtu brīnišķīgi, ja viņi atkal būtu kopā - un visas pazīmes par to liecina. Laikā, kad Kailija atlaba pēc ķīmijas terapijas, viņa daudz laika pavadīja Martinesa dzīvoklī, un arī viņš tur dzīvoja. Kailija ir ļoti pieķērusies Olivjē sunim, viņa ved Šēbi pastaigās, un Martinesam tas ļoti patīk.»


KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu