Robotcāļi un veci suņi

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Tādu populāru animācijas filmu kā «Robot Chicken» autors aktieris Sets Grīns uz laiku pārstājis ķēpāties ar plastilīnu un parakstījis līgumu par sadarbību ar Džonu Travoltu un Robinu Viljamsu komēdijā «Vecie suņi» («Old Dogs»), kuru uzņems Volts Bekers.

Galvenajās lomās būs redzami Džons Travolta un Robins Viljamss. Abi atveidos vecus draugus un biznesa partnerus, kuriem nākas vākt divus septiņus gadus vecus nešpetnus dvīņus.

Sets jau filmējies divās kino lentēs ar Travoltu - tās ir «Be Cool» (2005) un «Austin Powers in Goldmember» (2002), bet ne reizi abi nav pagadījušies vienā epizodē. Savukārt Volts Bekers jau filmējis Travoltu komēdijā «Wild Hogs» (2007).

Pirms mēneša Sets Grīns uzņēma speciālu «Robot Chicken» izlaidumu, parodējot «Zvaigžņu karus». Aktieris ar šo soli ne tikai nav izpelnījies «Zvaigžņu karu» veidotāju naidīgu attieksmi, bet pat pierunājis Džordžu Lūkasu ierunāt personāžu vārdā...Džordžs Lūkass...

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu