«DFE» piedāvā jaunus singlus un atgādina par albumu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Kristīne Kičigina

Šajās dienās grupa «Double Faced Eels» ir uzsākusi sava pēdējā dziesmu albuma «Kurš gribēja nogalināt Džūliju? Nezinu, bet trāpīja mums» atbalsta kampaņu Latvijas medijos.

Kampaņas ietvaros tiek plānotas grupas intervijas presē un radiostacijās, kā arī vairākas foto sesijas un aktīva koncertdarbība. Kā viens no galvenajiem albuma atbalsta pasākumiem ir šonedēļ visās Latvijas radiostacijās nonākušais grupas jaunākais singls «Salda Dzīve Ievārījumā» (Studio Live version) un radiostacijā «Radio SWH Rock» «akceptētā» grupas ieskaņotā dziesma «Kick Out The Jams».

Abas šīs kompozīcijas ir iekļautas albumā «Kurš gribēja nogalināt Džūliju? Nezinu, bet trāpīja mums» un abās tajās kā vokālisti sevi piesaka līdz šim par to skaļi sevi nepieteikuši grupas dalībnieki. 

Tā par galveno dziesmas «Salda Dzīve Ievārījumā» varoni ir kļuvis komandas bundzinieks Pauls Ķesteris, kurš šajā kompozīcijā ne tikai dzied, bet arī pats spēlē ģitāru, savukārt «Kick Out The Jam» līdervokāla izpildījums ir ģitārista Reiņa Briģa pārziņā.

Paralēli Latvijā notiekošajām publiskajām aktivitātēm, grupa ir uzsākusi darbu studijā pie jaunā albuma dziesmu anglisko versiju ieraksta. Tas saistīts ar lietuviešu ierakstu kompāniju «Antena» un grupas noslēgto līgumu par «DFE» dziesmu albuma angliskās versijas izdošanu Lietuvā. Tiek plānots, ka Lietuvas mūzikas tirgū šī plate varētu parādīties jau šoruden.

Savukārt, šī gada vasara grupai ir izrādījusies par ļoti aktīvu koncertdarbības laiku, jo ārpus saviem ikdienas koncertiem, komanda ir iesaistīta arī ļoti plašajā «Četru Baltu Kreklu Zaļumballes» vislatvijas turnejā. Vēl jāpiemin, ka 21. jūlijā DFE dosies uz Liepāju muzicēt festivālā «Baltic Beach Party 2007», 14. augustā mūziķi būs skatāmi uz 15 gadu jubileju atzīmējošajā festivālā «Sziget Fest» (Budapešta, Ungārija) skatuves, bet 18. augustā grupa uzstāsies Lietuvas pilsētā Palangā notiekošajā rokmūzikas pasākumā «Palanga Summer Shaker 2007».

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu