Džeina Fonda uzņems erotisku filmu pensionāriem...

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Foto:msn.com

Džeina Fonda, kas decembrī svinēs 70 gadu jubileju, nolēmusi uzņemt erotisku filmu, kuras varoņi būs «zelta vecuma» pāris.

Pēc zvaigznes domām šī filma pārliecinās skatītājus, ka seksuāls un iekārojams cilvēks var būt jebkurā vecumā. Pasaulslavenā aktrise, kurai ir arī režisores pieredze, jau esot izplānojusi visas mīlas ainas un pašlaik strādājot pie scenārija.

«Es vēlos uzņemt filmu par sievieti, kurai ir pāri 70. Nav taisnība, ka seksualitāre, gadiem ejot, pazūd. Tieši par to būs arī šī filma,» teikusi Fonda, kura atzīst, ka personīgi viņai lielisku formu palīdz saglabāt tieši sekss. «Šī filma diez vai interesēs jauniešus, varbūtvienīgi tos, kas domā par savu nākotni,» ironiski atzīmējusi aktrise.

Džeina Fonda septiņas reizes nominēta «Oskaram», divas reizes šo prestižo balvu arī saņēmusi. Astoņdesmitajos gados grāmata «Treniņi kopā ar Džeinu Fondu» aizsāka aerobikas vilni pasaulē. 1992. gadā Fonda pārtrauca filmēties kino un veltīja sevi ģimenes dzīvei ar trešo vīru, mēdiju magnātu Tedu Tērneru. Pirms tam viņa bija precējusīes ar franču kinorežisoru Rožē Vadimu un Kalifornijas politiķi Tomu Haidenu. Ar Tērneru Fonda izšķīrās pirms sešiem gadiem, bet viņa joprojām saņem uzmanības apliecinājumus no stiprā dzimuma.

Sākot no šodienas kinoteātrī «Coca Cola Plaza» Džeina Fonda skatāma Garija Māršala komēdijā-drāmā «Džordžijas likums».

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu