Gribi palielināt potenci?

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Inga Kundziņa

Šī informācija īpaši paredzēta vecāka gada gājuma vīriešiem. Bet var noderēt arī jauniem, jo potence jau ļooooti retos gadījumos ir par mazu. (Vismaz tā uzskata paši vīrieši. Sievietēm dažkārt ir atšķirīgs viedoklis...)

Un tātad: vai jūs zināt, ka Ķīnā, lai uzlabotu potenci, speciālisti iesaka uzturā lietot šitaki sēnes? Un tas nav tikai ķīniešu izgudrojums, turklāt iedarbojas ne vien uz cilvēkiem ar iešķībām acīm un dzeltenīgu ādas krāsu. 

Lai pārliecinātos par šo sēņu brīnumaino iedarbību, Latvijā bioloģiskā laboratorijā tika veikts eksperiments: 10—12 mēnešus vecus strupastu sugas tēviņus, kas bioloģiskā vecuma ziņā atbilst 60—65 gadus vecam vīrietim, baroja ar šitaki sēnēm. Rezultāti pārsteidza — dzīvnieku seksuālā potence jeb grūdienu skaits dzimumakta laikā bija palielinājies divas reizes.

Šādā vecumā strupastu tēviņiem kustīgo spermatozoīdu skaits ir tikai aptuveni 30 procenti, pēc eksperimenta tas bija pieaudzis līdz 70 procentiem.

***

Protams, strupastu tēviņu spermatozoīdu skaits mums ir, kā saka, «pie kājas», bet kāpēc gan tomēr nepamēģināt? Arī Latvijā taču daudzās vietās jau audzē šitaki sēnes. Ja tās gadījumā neiespaidos nekādas aktivitātes gultā, tad vismaz būsim garšīgi paēduši...

Lai labi garšo!

***

vins.vina@apollo.lv

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu