Kā uzvesties, lai iepatiktos meitenēm

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: www.potencialis.lv

Piecas vīrieša īpašības, kas var kalpot kā panākumu garanti pie meitenēm, ir: vīrišķība, pašpārliecinātība, izlēmība, aktivitāte un miers.

Mana un manu audzēkņu pieredze rāda, ka iesākumā pietiek jau ar to, ka mums šīs īpašības piemīt. Nevajag pat pārlieku pūlēties, lai tās izrādītu un darbotos.

Un tomēr ar to vien pietiek tikai pirmajam mirklim. Ir jārīkojas!

Tu uzsmaidi meitenei, un viņa tev atbild ar smaidu. Ja tu nespersi pirmo soli un neiesi šai skaistulei klāt, nekas nesanāks. Tā vietā, lai plānotu, kur jums abiem pavadīt kopā vakaru, tu atkal sēdēsi ar alus pudeli apnikušajā dīvānā pie televizora. (Protams, arī tas reizēm ir patīkami, taču ne jau katru vakaru!)

Ja nespersi otru soli — nepiezvanīsi viņai, lai sarunātu randiņu, — tu nekad nesēdēsi mājīgā atmosfērā, skūpstīdams viņas lūpas, bet ar rokām jau taustīdams viņas apaļīgo dibentiņu.

Ja nespersi trešo soli — ar savu uzstājību, aktīvo rīcību un pavedināšanas spēju nesagrozīsi meitenei galvu tā, ka viņa uzaicina tevi uz savām mājām, — tu atkal vakarā dabūsi apmierināt pats sevi, nevis izmēģināsi visas 72 Kamasutras pozas (un ne tikai tās!) meitenes platajā gultā.

Tagad liec sev roku uz sirds un apgalvo, ka labāk katru nakti domāt par desmitiem skaisto meiteņu, kas tev dzīvē pagājušas garām, nekā vienreiz saņemt savi rokās un ņemt vērā visus tev dotos ieteikumus, lai mainītos!

Ja tu tā domā, tad esi muļķis, un vairāk mums nav par ko runāt. Ja nē, rīt došu vēl dažus vērā ņemamus padomus!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu