Gaita, stāja, skatiens, balss... (Vīriešiem)

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: www.potencialis.lv

Padomi vīrietim, kā viņam izturēties, ejot meiteņu medībās.

Tavai gaitai jābūt līganai, nesteidzīgai, un tu pat vari mazliet šūpoties pēc jūrnieku modes. Ja nespēj iedomāties, kā tas izskatās, aizej uz kādu kinofilmu un pamācies no profesionāļiem. (Visvienkāršākie piemēri — Ričards Gīrs «Amerikāņu žigolo» un Džonijs Deps «Dons Žuans de Marko».)

Stājai jābūt «vīriešu klasiskajai» — pleci atpakaļ, krūtis nedaudz uz priekšu. Tikai nepārspīlē! Ja tu izlieksi krūškurvi kā riteni, atceries, ka tāda poza raksturīga cilvēkam, kurš no kaut kā baidās. Smaguma centrs mazliet jāpabīda uz leju. Galva jātur tā, lai zods atrastos paralēli zemei. Vari paskatīties videokasetes, kurās profesionāļi demonstrē ķermeņa terapijas vingrinājumus.

Skatienam jāizstaro labsirdība. Turklāt vēlams viegls smaids, vismaz lūpu kaktiņos. Tev taču jāatšķiras no pārējiem vīriešiem, bet viņi, kā zināms, staigā ar drūmu fizionomiju. Cik labi, ka viņi visi nesmaida, citādi tev, lai izceltos viņu vidū, būtu jāstaigā ar drūmu ģīmi, bet sejas izteiksme, kā zināms, ilgstoši lietota, iespaido arī cilvēka raksturu.

Tavai balsij vajadzētu būt maksimāli zemai, tā sauktajai krūšu balsij. Tev ar meiteni jārunā mazliet noslēpumaini, maigi un glāstoši. Lai, jau pēc tavas balss spriežot, meitene saprot, ka tev patiesi var uzticēties.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu