Vai «DFE» turpmāk uzstāsies saulesbrillēs?

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Kristīne Kičigina

Šomēnes, pēc ilgstošām pārrunām, grupa «Double Faced Eels» ir noslēgusi sadarbības līgumu ar pasaulē slavenā saulesbriļļu brenda «Ray Ban» pārstāvjiem Baltijas valstīs.

Savstarpējā vienošanās paredz, ka šī reklāmas līguma summa netiks izpausta, bet grupas dalībniekiem turpmāko divu gadu laikā būs gods un pienākums būt par «Ray Ban» popularizētājiem Baltijā, īpaši Latvijā un Lietuvā – valstīs, kur grupai ir liela atpazīstamība.

Lai neliegtu grupas faniem iespēju ieskatīties savu elku acīs, saulesbriļļu zīmola pārstāvji nekādā gadījumā neuzstāj uz obligātu saulesbriļļu lietošanu grupas interviju vai koncertu laikā. Ja uz skatuves kāds no Zušiem būs redzams tumšākās vai gaišākās saulesbrillēs, tā būs tikai un vienīgi viņa paša izvēle.

Līguma noslēgšanas dienā «Double Faced Eels» piedalījās pirmajā ar «Ray Ban» saulesbrillēm saistītajā, nedaudz improvizētajā, bet simboliskā foto sesijā Rīgas klusajā centrā.

Un vēl par citām aktualitātēm…

Patīkamas nedienas piedzīvo «Double Faced Eels» jaunais dziesmu albums «Kurš gribēja nogalināt Džūliju? Nezinu, bet trāpīja mums». Pirmajā nedēļā pēc albuma atkārtotās atbalsta kampaņas sākuma tas izrādījies par deficīta preci Latvijas mūzikas veikalos, kuros tikpat kā jau izpārdotas visas līdz šim vairumtirdzniecībā pieejamās 5000 CD vienības.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu