Holivudas siržulauzēji kļūst resni

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Daily Mail

Reiz viņi bija starp iekārojamākajiem Holivudas siržulauzējiem, bet nu Džeks Nikolsons un Kurts Rasels ir pierādījuši, ka laiki, kad par viņiem sajūsminājās miljoniem sieviešu, ir pagājuši.

Neraugoties uz to, ka abi aktieri atpūtās dažādās pasaules malās - Džeks Nikolsons baudīja sauli Santropezas pludmalē, savukārt 56 gadus vecais Kurts Rasels atpūtās Grieķijā, viņi izskatījās ļoti līdzīgi, raksta «Daily Mail».

Gan Nikolsons, gan Rasels par savu vienīgo apģērbu bija izvēlējušies spilgtus šortus, tomēr nejaušu aculiecinieku uzmanību piesaistīja nevis krāsainais apģērbs, bet gan fakts, ka kādreizējie siržulauzēji ir pieņēmušies svarā, uzaudzējot milzīgus vēderus.

Rasels, kurš kopā ar savu 61 gadu veco sievu, arī aktrisi Goldiju Haunu Grieķijā pavada atvaļinājumu, izskatījās ļoti noguris. Pāris baudīja sauli un atpūtu uz greznas jahtas klāja.

Savukārt Nikolsons, kurš ir izrāvies no Holivudas tvēriena, lai atpūstos Francijā, nesen sarīkoja grandiozu 70. dzimšanas dienas ballīti, kurā piedalījās Džordžs Klūnijs, Diāna Kītone un Leonardo di Kaprio, kā arī 600 citi tuvākie aktiera draugi un kolēģi. Viesību laikā tika izdzertas 1000 pudeles šampanieša, kuras pasniedza 70 puskailas oficiantes - pa vienai katram Nikolsona dzīves gadam.

Nikolsons viesus sagaidīja, tērpies sava varoņa Džokera Džeka (no filmas «Betmens») apģērbā. Jubilāram bija sagatavota divus metrus augsta torte, turklāt daiļā dzimuma pārstāves nemaz neskuma par sava elka lieko svaru.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu