Raitumam galvaskausa pamatnes lūzums

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFI

Latvijas izlases un HK «Rīga 2000» vārtsargs Mārtiņš Raitums pēc kautiņa Liepājā galvaskausa pamatnes lūzuma dēļ būs spiests aizmirst par hokeju uz trim mēnešiem.

«Rīga 2000» direktors Armands Simsons norādīja, ka incidents noticis pie «Statoil» veikala. «Nevaru komentēt to, kas tieši noticis pie veikala, taču pēc aculiecinieku stāstījuma ir zināmas konkrētas lietas. Nezinu, vai «Vakara Ziņās» ir rakstīta patiesība par to, ka Mārtiņš uzmācies siguldieša Sanda Nagļa draudzenēm un metis viņām virsū prezervatīvus. Taču nevar noliegt to, ka viņš Sandim iesitis ar degvīna pudeli pa seju,» bēdīgo faktu neslēpj kluba direktors. Žurnālā «Vakara Ziņas» Sandis Naglis norāda, ka pēc tam pagrūdis Raitumu, kā rezultātā hokejists nokritis. Taču Simsons piebilst, ka pēc aculiecinieku stāstījuma Mārtiņam tikuši izdarīti sitieni ar rokām un kājām pa galvu.

«Aculiecinieki stāsta, ka pēc gūtajām traumām Mārtiņam no auss sākušas tecēt asinis, kas apliecina galvaskausa pamatnes lūzumu. Šobrīd svarīgākais ir tas, ka Mārtiņš ir slimnīcā un no turienes tiks izrakstīts tikai nākamās nedēļas vidū. Rehabilitācijas process ilgs divus līdz trīs mēnešus un saprotams, ka mēs esam zaudējuši kluba pamatvārtsargu,» norāda Simsons.

«Nezinu, ko iesāks Sandis, taču ir dīvaini, ka viņš pēc starpgadījuma nav griezies policijā, bet gan devies pie medijiem. Gaidīsim, kad Mārtiņš iznāks no slimnīcas un tad, visticamāk, ierosināsim krimināllietu par smagu miesas bojājumu nodarīšanu, kuru rezultātā cietusi arī komanda un nacionālā valstsvienība,» uzsver kluba direktors. 

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu