Grūtniece Jovoviča piedalās kailfoto sesijā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Jane

Aktrise Mila Jovoviča, kas patlaban ir gaidībās, sekojusi daudzu Holivudas zvaigžņu piemēram un kaila nofotografējusies žurnāla «Jane» vākam.

Intervijā žurnālam Jovoviča atklāj, ka tagad, kad ir stāvoklī, viņai patīkot savas krūtis. Aktrise, kas grūtniecības laikā pieņēmusies svarā par 12 kilogramiem, apgalvo, ka jūtas kā veselīga krievu zemnieku meitene.

Dažādos laika periodos vairākas slavenības, būdamas grūtniecības stāvoklī, piekritušas publicēt savus fotoattēlus preses izdevumos. «Mana āriene ir prece, un mans pienākums ir šo preci virzīt tirgū,» reiz paziņoja supermodele Sindija Krauforde, savus vārdus apliecinot ar pusmiljonu vērtu vienošanos par kailfoto sesiju kopā ar savu pirmdzimto — Presliju Volkeru.

Īpašajā mazuļa gaidīšanas posmā savus kailfoto publiskojušas arī citas slavenības: modele Bridžita Nīlsena, aktrises Demija Mūra un Ketrīna Zeta-Džonsa, kā arī Keita Mosa un Britnija Spīrsa.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu