Poiša piedalīsies šovā «Dziedi ar zvaigzni»

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: ainatv.com

Topošā šova «Dziedi ar zvaigzni» organizatoriem nule jāvārdu devusi arī viena no Latvijas populārākajām psihoterapeitēm un raidījumu vadītājām Aina Poiša. Žurnālam «Privātā Dzīve» Aina atzīst, ka baidoties no dēla un skatītāju nosodījuma, tomēr vēlme pēc adrenalīna esot spēcīgāka.

Lēmumu piedalīties šovā Aina Poiša pieņēmusi tikai pagājušajā nedēļā, jo pirmo aicinājumu, kas izskanējis pavasarī, viņa esot noraidījusi. «Sākumā domāju, ka tas nebūs godīgi pret pārējiem, jo man saskare ar mūziku jau ir bijusi un es skatītājiem nevaru melot, ka sāku dziedāt no nulles,» intervijā «Privātajai Dzīvei» stāsta Aina.

Poišas dziedātājas karjera aizsākusies, mācoties ceturtajā klasē, vēlāk, studējot kultūras koledžā, viņa dziedājusi dažādos ansambļos, arī Adriana Kukuvasa vadītajā «Proventus».

Patlaban Aina prātojot, kā sevi šovā vislabāk prezentēt, kā izskatīties, uzvesties un — galvenais — ko dziedāt. Kā raksta «Privātā Dzīve», uzvarēt Aina nevēloties, galvenais esot godam startēt, godam finišēt, kā arī pārbaudīt savas pacietības robežas un saprast, cik daudz publiskās uzmanības viņa pati spējot izturēt.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu