Valdis Pelšs aizmucis no slimnīcas

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Pazīstamais Krievijas šovmenis un TV raidījumu vadītājs Valdis Pelšs pametis slimnīcu trīs dienas pirms izrakstīšanās, ziņo krievu plašsaziņas līdzekļi.

Atgādināsim, ka Pelšs slimnīcā nokļuva pēc pēkšņas pankreatīta lēkmes un vairākas dienas atradās reanimācijā, kur mediķi cīnījās par viņa dzīvību. Pirmdien ārsti pulcējās uz kārtējo konsīliju, kurā apspriedās par TV darboņa veselības stāvokli un izlēma, ka Valdis veiksmīgi atveseļojas, tāpēc 3. augustā bija paredzēts viņu izrakstīt no slimnīcas.

Pelšs, kas slimnīcas palātā nogulēja vairāk nekā mēnesi, pārkāpa mediķu norādījumus un pameta slimnīcu agrāk, nekā bija paredzēts. Par šovmeņa plānu pamest palātu neviens mediķis netika informēts. Vienīgais speciālists, kurš pēdējā mirklī uzzināja Valda ieceri, bija viņa ārstējošais ārsts. Pelšs sagaidīja, līdz mediķim būs brīvāks brīdis, un nostādīja viņu fakta priekšā.

Kā raksta Krievijas plašsaziņas līdzekļi, Pelšs veikli salasījis maisiņu ar savām mantām un burtiski izskrējis slimnīcas pagalmā, kur viņu gaidījusi sieva Svetlana. «Mans vīrs tā steidzās, ka aizmirsa uz naktsskapīša zāles,» smejas Pelša sieva. «Tomēr mums ne reizi vien vajadzēs atgriezties slimnīcā — katru nedēļu Valdim tiks veikta medicīniskā apskate.»

Pankreatīta lēkmi, ko TV «seja» pārcieta, parasti pavada dažādas komplikācijas un veselības sarežģījumi, tāpēc mediķiem jākontrolē pacienta veselības stāvoklis — jebkuras novirzes no normas var radīt nopietnas veselības problēmas.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu