Mērfijs atzinis sevi par Melas Braunas bērna tēvu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: EPA-AFI

Holivudas aktieris Edijs Mērfijs beidzot publiski apstiprinājis, ka ir grupas «Spice Girls» dalībnieces Melas B. bērna tēvs.

46 gadus vecā aktiera preses pārstāvis izplatījis īsu paziņojumu, kurā teikts, ka Mērfijs «vienmēr ir pildījis un turpinās pildīt savus tēva pienākumus. Mērfija kungs un Braunas kundze tikās ļoti īsu laika periodu un neplānoja turpmāku nākotni. Edijs Mērfijs atzīst, ka ir Andželas tēvs. Viņš ir maksājis Braunas kundzei alimentus un sedzis ar grūtniecību un dzemdībām saistītās izmaksas.»

Mērfijs un Brauna sāka tikties 2006. gada jūnijā, divus mēnešus pēc tam, kad Mērfijs šķīrās no savas sievas Nikolas, ar ko bija precējies septiņus gadus. Edija un Melas romāns attīstījās strauji, turklāt aktieris iepazīstināja savus piecus bērnus ar Melas septiņgadīgo meitu Fīniksu Šī no viņas iepriekšējās laulības. Viss bija labi līdz decembrim, kad Mērfijs, uzzinot par Melānijas grūtniecību, sāka šaubīties, vai ir bērna tēvs, un pieprasīja veikt DNS analīzes.

3. aprīlī Kalifornijas slimnīcā 32 gadus vecā Melānija Brauna laida pasaulē meitenīti, ko nosauca par Andželu.

Jūnijā veiktais DNS tests apstiprināja Melas apgalvojumu — tēvs ir Edijs Mērfijs. Pagājušajā nedēļā Melānija Brauna vērsās tiesā ar prasību oficiāli atzīt Mērfiju par viņas četrus mēnešus vecās meitiņas tēvu, kas viņai ļautu caur tiesu pieprasīt alimentus.

Pa šo laiku Edijs Mērfijs ir paguvis saderināties un gatavojas kāzām ar savu jauno mīļoto — producenti Treisiju Edmonsu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu