Jaunajam Indianam Džonsam reģistrēti 6 nosaukumi

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Kinokompānija «Lucasfilm» reģistrējusi veselus sešus jaunās piedzīvojumu filmas «Indiana Džonss 4» nosaukumus. Par to informē ASV kinoindustrijas asociācija. Nosaukumi ir šādi:

1. «Indiana Džonss un Dievu pilsēta»
2. «Indiana Džonss un Pasauļu iznīcinātājs»
3. «Indiana Džonss un pasaules mala»
4. «Indiana Džonss un kristāla galvaskausa karaļvalsts»
5. «Indiana Džonss un zudusī Zelta pilsēta»
6. «Indiana Džonss Padomes meklējumos»

Iepriekš tika ziņots, ka «Dievu pilsēta» pagaidām tiek uzskatīts par Džordža Lūkasa un Stīvena Spīlberga kopējās filmas darba nosaukumu.

Filmas ceturtās daļas uzņemšana sākās jūnijā Demingas pilsētas apkārtnē Ņūmeksikas štatā. Filmas darbība risinās amerikāņu aviācijas bāzē, kas izvietota Marokā. Tiek plānots, ka filmēšana notiks līdz vasaras beigām, bet pēc tam autori ķersies pie materiāla montāžas. Pirmizrāde paredzēta 2008. gada maijā.

«Indiana Džonss 4» tiks uzņemta bez datorgrafikas un stilistiski līdzināsies oriģinālajai triloģijai. Pēc filmas producenta Frenka Māršala teiktā, jaunais darbs būšot «īsts B kategorijas produkts».

Galveno lomu filmā atkal atveido Harisons Fords. Pēc filmas producenta Džordža Lūkasa domām, aktieris esot «iepūtis dzīvību savā varonī» un bez viņa filma nav iedomājama. Pirmo reizi Fords kā Džonss uz ekrāniem parādījās 1981. gadā. Slavenā amerikāņu aktrise Keita Blanšeta jaunajā filmā tēlos varoņa draudzeni. Aktierpulciņā ietilpst arī Viljamss Hērts.

Leģendārais britu aktieris sers Šons Konerijs gan atteicās piedalīties ceturtajā sērijā, lai gan filmas veidotāji viņu ilgi un neatlaidīgi centās pierunāt atveidot galvenā varoņa tēvu. Džordžs Lūkass bija tik ļoti pārliecināts, ka pierunās Koneriju, ka bija jau iekļāvis viņu filmas scenārijā bez aktiera piekrišanas.

«Indianas Džonsa 4» filmēšana tika atlikta vairākus gadus. Sākotnēji režisors Stīvens Spīlbergs žēlojās, ka nav interesanta scenārija. 2002. gadā viņš paziņoja, ka sāks strādāt pie «Džonsa» pēc «Noķer mani, ja vari» pabeigšanas.

Laika periodā no 1981. līdz 1989. gadam uz ekrāniem iznāca trīs filmas par bezbailīgo arheologu, kas iekasēja gandrīz vienu miljardu ASV dolāru.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu