Džordžs Maikls sāk veikt sabiedrisko darbu

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: EPA-AFI

Britu popzvaigzne Džordžs Maikls sācis veikt sabiedrisko darbu, kas viņam tika piespriests šā gada jūnijā par automašīnas vadīšanu narkotisko vielu reibumā, ziņo «Contactmusic».

2006. gada 1. oktobra rītā Londonas autovadītāji izsauca ātro medicīnisko palīdzību, jo bija pamanījuši, ka Maikls sabrucis pāri savas «Mercedes» markas automašīnas stūrei pie satiksmes signāliem kādā ielā Londonas ziemeļos un bloķē krustojumu.

Viņš tika aizturēts uz aizdomu pamata par auto vadīšanu reibumā un par kādas vielas, kas tika uzskatīta par marihuānu, glabāšanu. Maikls tika nogādāts slimnīcā, pirms tam brīdinot viņu par marihuānas glabāšanu.

Dziedātājs tiesā atzina savu vainu automašīnas vadīšanā narkotisko vielu reibumā, kad prokurors Endrū Torringtons sacīja, ka veiktās analīzes dziedātāja asinīs uzrādījušas lielu kāda antidepresanta daudzumu, kā arī nelegālas klubu narkotikas GHB klātbūtni. Analīzēs tika atrasta arī marihuāna, taču apsūdzība neapgalvoja, ka tā bijusi iemesls Maikla reibumam.

Džordžam Maiklam tiesa aizliedza divus gadus vadīt automašīnu un piesprieda 100 stundas sabiedriskā darba, kā arī vairākus sodus kopumā 2500 sterliņu mārciņu (2590 latu) apmērā.

Pirmdien dziedātājs ieradās Londonas bezpajumtnieku patversmē, kur trīs stundas palīdzēja veikt dažādus darbus dārzā.

«Esmu tāds pats kā visi citi. Ja tu izdari kaut ko muļķīgu, tev par to jāatbild. Es te strādāju dārzā, un man tas patiešām patika,» sacīja Maikls. «Es darīšu visu, ko viņi gribēs. Nevēlos, lai pret mani izturētos kaut kā īpaši.»

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu