Odrija Totū tēlos Koko Šaneli

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Foto:Publicitātes foto

Franču aktrise Odrija Totū drīzumā atveidos modes pasaules leģendu Koko Šaneli, jo viņa piekritusi piedalīties Annas Fonteinas filmā «Coco avant Chanel».

Filma nebūšot tipiska biogrāfiska drāma. Tā stāstīs par franču modes ikonas jaunības gadiem. Tas būšot stāsts par Koko līdz brīdim, kad viņa kļuva populāra, par notikumiem un cilvēkiem, kas viņu mainīja. Filmas pamatā izmantota Šaneles biogrāfija «L'Irreguliere», ko sarakstījis Edmpondo Šarls-Rū.

Anna Fonteina piekrita ieņemt režisores krēslu tikai pēc tam, kad bija saņēmusi Odrijas Totū piekrišanu filmēties.

Sieviete, kas izgudroja jēdzienu «franču šiks», dzimusi kā Gabriela Šanela, pasaulē nāca 1883. gadā.

Pēc mātes nāves meitene nonāca katoļu bāreņu namā, kur nodzīvoja septiņus gadus un iemācījās šūt. Sākotnēji mode nebija viņas kaislība. Jaunībā Gabriela sapņoja kļūt par dziedātāju un pat uzstājās kabarē ar pseidonīmu Koko. Vienlaikus viņa darināja skatuves tērpus, bet pēc kāda laika viņu zem sava «spārna» paņēma ietekmīgs bagātnieks Etjēns Balzāns. Dzīve kopā ar viņu pilnībā mainīja Šaneli.

Filmēšana tiks sākta nākamajā gadā. Filmas oficiālais budžets — 15 miljoni ASV dolāru.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu