Renāta Ļitvinova uzņems filmu par Zemfiru

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Foto:cosmo.ru

Festivālā «Logs uz Eiropu», kas šajās dienās notiek Viborgā, Renāta Ļitvinova skatītājus iepazīstinājusi ar savas jaunās filmas «Zaļais teātris Zemfirā» fragmentiem. Tā būs koncertfilma, kuras pamatā izmantots nesenais Zemfiras koncerts Zaļajā teātrī Maskavā.

Kā preses konferencē žurnālistiem pastāstīja Renāta Ļitvinova, koncerts tika filmēts ar 12 kamerām, bet, lai gan uzņemta tāda materiāla bagātība, filmu neveidošot tikai dziesmas. «Mūzikā būs īsti atklājumi — intīmi dziedātājas monologi. Būs pārsteigumi, kurus šobrīd neatklāšu un par kuriem nerunāšu.»

Ļitvinova tāpat pastāstīja, ka jau sen iemīļojusi Zemfiras daiļradi, bet personīgi ar dziedātāju iepazinusies tikai filmas «Богиня: как я полюбила» (2004) tapšanas laikā, kam dziedātāja sacerēja dziesmu.

«Zemfira ir satriecoša personība un apbrīnojama dziedātāja, vienīgā, kas manā skatījumā ir izpildītāja, kuras dēļ skatītāji dosies uz kinoteātri. Zemfiras enerģija un talants spēj noturēt skatītāja uzmanību līdz filmas beigām,» tā par dziedātāju saka Renāta Ļitvinova.

Filma uz ekrāniem gaidāma jau šoruden.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu