Nikola Kidmena filmēsies nacistiskā drāmā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: .timeinc.net

Nikola Kidmena kopā ar Ralfu Fainsu piedalīsies nacistiskā drāmā, kuras režisors būs «Stundu» veidotājs Stīvens Dāldrijs, bet, kā mēs zinām, tieši «Stundas» Kidmenai atnesa viņas pirmo «Oskaru».

Filmas «Lasītājs»/«The Reader» uzņemšana, kuras pamatā izmantots mūsdienu vācu autora Bernharda Šlinka bestsellers, tiks sākta septembrī Vācijā. Scenārija autors ir Deivids Heirs, kas rakstījis scenāriju arī «Stundām».

Filmas notikumi risinās pēckara Vācijā. Piecpadsmitgadīgais Mihaels Bergs iepazīstas ar Hannu, kas ir divas reizes vecāka par viņu. Abu attiecības ilgst vairākus mēnešus, un jaunietis katrā tikšanās reizē lasa iemīļotajai grāmatu. Viņš tā arī neko neuzzina par viņas dzīvi un, kad viņa pēkšņi pazūd, nolemj, ka nekad vairs viņu nesatiks.

Kad viņš jau ir Juridiskās fakultātes students, Mihaels uzzina, ka Hanna bijusi uzraudze kādā koncentrācijas nometnē un viņas uzraudzībā sadedzināti ebreju ieslodzītie. Hanna tagad ieslodzīta uz mūžu.

Pašlaik Kidmena reklamē savu jaunāko filmu — zinātniski fantastisko drāmu «Iebrukums», kas pirmajā izrādīšanas nedēļā nopelnījusi sešus miljonus ASV dolāru. Turklāt zvaigzne gatavojas piedalīties arī filmās «Margo brīvībā», «Zelta kompass» un «Austrālija».

Ralfs Fainss arī aizņemts ar Harija Potera kārtējās sērijas reklāmas kampaņu. «Harijā Poterā un Fēniksa ordenī» viņš tēlo lordu Voldemortu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu