«Detlef Zoo» pirms albuma iznākšanas aktīvi koncertē

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Pirms oktobrī plānotās jaunā albuma iznākšanas grupa «Detlef Zoo» būs dzirdama vairākos festivālos Latvijā un citās valstīs, portālu «Apollo» informēja «MicRec PM».

Lai arī jaunās dziesmas pirmoreiz spēlētas jau pavasarī notikušajā «Bscene» festivālā Šveicē un pašās augusta beigās paredzēts arī koncerts Pērnavas klubā «Kadunud lootus» Igaunijā, latviešu publiku pirmā iepazīšanās ar tām gaida festivālā «Don't Tell Mama» 3. septembrī, kur bez «Detlef Zoo» uzstāsies arī «Mofo», «H2O», «Tanel Padar and The Sun», «Tumsa» un «Tokio Hotel».

Dažas dienas vēlāk, 7. septembrī, «Detlef Zoo» piedalīsies starptautiski pazīstamākajā Somijā notiekošajā mūzikas un videomākslas festivālā Oulu pilsētā, bet 20. septembrī grupa atsauksies uz pagodinošo uzaicinājumu uzstāties vienā no lielākajiem ikgadējiem mūzikas industrijas forumiem «Popkomm» Berlīnē.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu