Artūrs Skrastiņš atteicies vadīt šovu «Divas zvaigznes»

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFI

LNT šova «Divas zvaigznes» dalībnieki jau sākuši gatavoties mēģinājumiem, lai drīzumā skatītājus priecētu ar saviem priekšnesumiem. Un, jo tuvāk ir šova sākums, jo vairāk šova dalībnieku LNT atklāj. Paralēli gan jāmin, ka jaunā LNT šova «Divas zvaigznes» vadītāju sastāvā ir notikušas pārmaiņas. No šova vadīšanas atteicies aktieris Artūrs Skrastiņš.

Līdzīgi kā televīzijā arī teātrī jaunā sezona sākas rudenī. Līdz ar to tiek plānotas izrādes, aktieru dalība tajās un mēģinājumi. Jo tuvāk nāk rudens, jo plāni tiek vairāk precizēti, un, kā informē LNT, Skrastiņam papildus piedāvāts piedalīties vēl vienā teātra jaunuzvedumā, kas prasīs ļoti daudz laika. «Lai šovs būtu grandiozs un kvalitatīvs, mēs saprotam, ka visiem tajā iesaistītajiem cilvēkiem būs jāvelta ļoti daudz laika šova sagatavošanā. Tādēļ, jau iepriekš paredzot šādu iespēju, producenti izvērtē arī citus šova vadītāju kandidātus, un to, kas būs jaunais vadītājs, jūs uzzināsiet pavisam drīz,» portālu «Apollo» informēja LNT pašreklāmas daļas vadītāja Ingūna Lūriņa.

Joprojām lielākā daļa dalībnieku tiek turēta noslēpumā Pašlaik zināms, ka šovā piedalīsies Margarita Vilcāne, Andris Kivičs, Lily, Olga Pīrāgs, Rīgas Krievu teātra aktrise Veronika Plotņikova, kā arī «Zelta zivtiņas» seriāla dalībniece Marta Selecka.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu