Sjenna Millere tēlos Mārgaretu Tečeri

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: haberdefteri.com

Sjennas Milleres kinokarjera drīzumā var iegriezties negaidītā gultnē. Turklāt šīs pārmaiņas noteikti ļoti iepriecinās bijušo Lielbritānijas premjerministri Mārgaretu Tečeri. Par viņas dzīvi tiks uzņemta filma, kur viņu jaunībā tēlos viena no skaistākajām amerikāņu aktrisēm.

Sjennas Milleres aģents paziņojis, ka apstiprinājuma Milleres darbam šajā filmā vēl pagaidām nav, bet notiekot sarunas. Filmas autori cieši nolēmuši koncentrēties  uz Mārgaretas Tečeres jaunības gadiem.

Baronese Mārgareta Hilda Tečere, kas kopš 1975. gada vadīja Konservatīvo partiju, par Lielbritānijas premjerministri kļuva 1979. gadā 54 gadu vecumā. Šajā postenī Tečere pieņēma veiksmīgus un mazāk veiksmīgus, bet vienmēr ļoti skaidrus lēmumus, kuru mērķis bija veikt reformas britu ekonomikā. Tāpēc, ka, par spīti kritikai un uzbrukumiem, dzelžaini sekoja savam izvēlētajam kursam, Tečere ieguva iesauku «Dzelzs lēdija».

Sjenna Millere, kas pašlaik redzama filmā «Zvaigžņu putekļi» («Stardust», 2007), pēdējā laikā kļuvusi par dzeltenās preses mīluli. Žurnālisti ar interesi seko viņas mīlas romānam ar Šonu Bīnu. Millere ar viņu kopā filmējas filmā «Nenozīmīgā sieviete» («A Woman of No Importance», 2008).

Žurnālisti uzbruka aktrisei pēc tam, kad viņa Pitsburgu nosauca par Sūdburgu (Shittsburg), jo viņa netika ielaista kādā naktsklubā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu