Feldmane pamet «Alfu», lai pievērstos šovbiznesam

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Kristīne Kičigina

Līdzšinējā tirdzniecības centra «Alfa» direktore Iveta Feldmane atstājusi savu darba devēju «Linstow Center Management», lai vadītu TV3 šovu «Dziedi ar zvaigzni».

Īsā sarunā ar «Apollo» Iveta apstiprināja šo faktu, sakot, ka ir pieņēmusi šovbiznesa uzaicinājumu un izaicinājumu.

Feldmane plašākai sabiedrībai kļuva zināma pēc veiksmīgās dalības populārajā TV3 šovā «Dejo ar zvaigzni». Atraktīvā sieviete iepatikās televīzijas producentiem, un viņi piedāvāja Ivetai kļūt par jauna TV šova vadītāju duetā ar dziedātāju Lauri Reiniku. Feldmane atzīst, ka šī viņai būs pavisam jauna pieredze: «Kaut kas pilnīgi nebijis!»

Feldmane atteicās komentēt ko vairāk par atkāpšanos no tirdzniecības centra «Alfa» direktores amata. Vaicāta par nākotnes plāniem un karjeras virzību pēc TV3 šova beigām, Iveta vien smaidot attrauca: «Dzīvosim — redzēsim!»

Jaunais TV3 šovs «Dziedi ar zvaigzni» skatītāju vērtējumam tiks nodots jau pavisam drīz — 2. septembrī plkst. 19.50. Ik svētdienu skatītāju uzmanībai tiks piedāvātas šova tiešraides, kas no dalībniekiem un veidotājiem pieprasa papildu satraukumu — nekas nav maināms un labojams.

«Dziedi ar zvaigzni» piedalīsies Latvijā zināmi dažādu profesiju pārstāvji, kuri iepriekš nav mācījušies dziedāt un tagad apgūs dziesmas kopā ar Latvijā iecienītiem mūziķiem. Šovā piedalīsies desmit dueti: uzņēmēja Elita Mīlgrāve un Mārtiņš Freimanis, politiķe Inese Šlesere un Normunds Rutulis, «Vicemisis '99» Dace Dēnava un Rodrigo Fomins, TV3 raidījumu vadītāja Aina Poiša un Māris Sloka, aktrise Anna Šteina un Guntis Veits, pavārs Mārtiņš Rītiņš un Evija Martinsone, motobraucējs Jānis Vinters un Liene Šomase, lielākās digitālās televīzijas VIASAT vadītājs Latvijā Raivo Rosts un Elīna Fūrmane, uzņēmējs Henrijs Buks-Vaivads un Elizabete Zagorska.

Joprojām tiek meklēts desmitais pāris, jo šova veidotāji vēlas skatītājiem sniegt tikai labāko un dalībnieku atlase notiek rūpīgi, pārbaudot ikvienu kandidātu gan pie vokālajiem pedagogiem, gan citiem šovam piesaistītajiem profesionāļiem.

Katrs pāris uz svētdienas tiešraidi sagatavos vienu dziesmu, kas tiks nodota skatītāju un žūrijas vērtējumam. Ņemot vērā dziesmu vērtējumus, katra raidījuma beigās kāds pāris pametīs šovu un līdz finālam nonāks vien divi pāri, kuri cīnīsies par «Zelta pāra» titulu.

Uzvarētājus noteiks žūrijas un skatītāju balsojums, bet izšķirošajās situācijās visu noteiks tikai skatītāju viedoklis un simpātijas.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu