Keita Blanšeta, kas tēlos Bobu Dilanu, pārvērtusies līdz nepazīšanai

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Foto:geocities.com

Pārvērtību meistare Keita Blanšeta, kas spoži nospēlēja karalieni Elizabeti I un Ketrīnu Hepbērnu filmā «Aviators», par ko saņēma «Oskaru», šoreiz pārspējusi pati sevi — zvaigzne atveidos leģendāro rokmūziķi Bobu Dilanu filmā, kas veltīta viņa dzīvei.

Grimētājiem vajadzējis līdz nepazīšanai mainīt Blanšetas ārieni — blondā aktrise uzvilkusi melnu parūku un melnu ādas jaku, lai izskatītos precīzi kā hita «Mr Tamburine Man» izpildītājs sešdesmitajos gados. Lai izskatītos kā pavisam autentisks Dilans, Blanšetai rokās ir ģitāra un zobos neiztrūkstošā cigarete.

38 gadus vecā austrāliešu izcelsmes aktrise kļuva par vienu no sešām zvaigznēm (viņu pulkā arī Ričards Gīrs un Hīts Ledžers), kam bija kameru priekšā jātēlo Dilans dažādos viņa dzīves periodos. Tomēr Blanšetas izvēle lomai bija visnegaidītākā.

Blanšeta esot satraukta — vai spēs tikt galā ar šo atbildīgo uzdevumu. «Man vienmēr patikusi Dilana mūzika, tomēr es ļoti baidos, jo pārāk esmu pārņemta ar savu tēlu,» intervijā «The Guardian» pastāstījusi Blanšeta. «Es skatījos 1965. gada preses konferenci Sanfrancisko, kurā piedalījās Dilans, un nav svarīgi, ko viņš tur runāja, es vienkārši sapratu: es viņu mīlu. Visšausmīgākais, kas var notikt ar aktieri — kad viņš iemīlas savā atveidojamā personāžā,» piebildusi zvaigzne.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu