Kāpēc sekstūrisms ir slikts?

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Jānis Knāķis

Jau vakar sākām sarunu, kā un kāpēc sievietes nodarbojas ar sekstūrismu. Daži vaicā: kāpēc gan ne? Kas tur slikts? Ne jau velti pasaule izgudrojusi prezervatīvu...

Šodien turpinām sarunu par sieviešu sekstūrismu.

«Ēģiptē krievu sieviete jūtas kā karaliene. Tur tevi dievina, tev klanās, tevi aplido, izsaka komplimentus un glaimus. Tādu maigumu mūsu vīrieši nemāk izrādīt un pat necenšas to darīt,» savos novērojumos dalās Sveta. «Sekss tomēr nav galvenais. Svarīgākais ir kas cits, proti, ka vismaz atvaļinājuma laikā tu vari justies kā īsta sieviete.

Mīlēt viņus, ticēt viņiem — tas gan būtu muļķīgi. Bet pavadīt jauki laiku — jauki un patīkami. Naudu gan es nemaksāju, bet kaut ko varu uzdāvināt. Tādiem zēniem jau nav žēl! Turklāt man pašai šī dāvināšana sagādā kaifu.»

Jā, lai Turcijā un Ēģiptē justos kā iekārojama sieviete, nav pārāk jāpiepūlas. Nav svarīgi — tieva vai apaļa, simpātiska vai ne pārāk, kājām spalvas noskūtas vai ne, — tur pieņems jebkuru sievietei.

Oļai dzimtenē viss kārtībā — skaista, slaida, par vīriešu uzmanības trūkumu sūdzēties nevar. «Bet kāpēc man jāatsakās no vēl kāda maza prieciņa? Katru gadu dodos uz Saulaino krastu. Un tur — satriecošas diskotēkas, skaistuļi ar kaislē degošām acīm! Un kā viņi mani aplido! Pēc tam veselu gadu sapņoju par nākamā gada atvaļinājumu.»

No sarunām ar tautietēm nākas secināt: to, kuras patiesi maksā vīriešiem par pakalpojumiem, nav daudz. Atšķirībā no ārzemju sievietēm krievietes par lielāko dāvanu vīriešiem uzskata pašas sevi. Tīrā veidā pirkšanas un pārdošanas attiecības atzīst vienīgi īstās biznesa lēdijas. Viņas zēnus atlasa jau dzimtenē pēc katalogiem. Lēti tas nav, toties ļoti ietaupa laiku un garantē «dzīvās preces» kvalitāti.

«Jā, es dodos uz Itāliju ar konkrētu mērķi. Un vīriešu dēļ tērēju daudz naudas. Tāpēc, ka es gribu sev dabūt pašus labākos, bet šajā dzīvē par visu ir jāmaksā,» apgalvo Ludmila, turīga 35 gadus veca sieviete.

Pēc psiholoģes Annas Kartašovas domām, sieviešu sekstūrisms jau pašā saknē atšķiras no vīriešu sekstūrisma.

Vīrieši, kas savā valstī aktīvi nodarbojas ar seksu, savus paradumus nemaina arī ārzemēs. Sievietēm lielākoties viss notiek gluži otrādi. Pēc seksa uz dienvidiem parasti dodas sievietes, kurām savās mājās seksa nav vai arī attiecības ar partneri kļuvušas ļoti vēsas. Taču, lai nebojātu savu reputāciju, savās mājās viņas neielaižas satraucošās dēkās. Aiz robežām, kur neviens viņas nepazīst, var riskēt un atlaist grožus krietni vaļīgāk.

Psiholoģe Anna Kartašova uzskata, ka lielākā nelaime šādās attiecībās ir milzīgais kontrasts starp attiecībām ārzemēs un savā zemē. Vajadzētu ņemt vērā to, ka īsu laiku ir vieglāk izlikties labākam, nekā tu patiesībā esi. Tāpēc, atgriezies mājās, cilvēks var vieglu roku atteikties no attiecībām, kas citādi viņam liktos perspektīvas. Tātad ņemiet vērā: ja atvaļinājuma laikā «spēlējat mīlestību», mēģiniet nepārspīlēt!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu