«Re:public» atgādina: darbaholisms ir kaitīgs veselībai!

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Latvijas radiostacijās sācis skanēt grupas «Re:public» jaunais radio singls «Dari, ko liek», kas iekļauts jūnijā iznākušajā albumā «Atbrīvots».

Dziesmā «Re:public» atgādina: darbaholisms ir kaitīgs jūsu veselībai, jo, kas nedomās par sevi, par to arī priekšnieks nedomās.

Arī beidzoties vasarai, jāmēģina izrauties pie dabas, atpūsties kopā ar ģimeni un draugiem, sakārtot domas, lai varētu ķerties pie jauniem darbiem — tas viss ir tik ļoti nepieciešams, lai atkal varētu «darīt, ko liek»...

7os celies
Pus8os skrien
Jau pēc stundas tu darbā
Un tu dari, ko liek
Tu tikai dari, d-dari, d-dari, d-dari, ko liek

Kad vakarā mājās
Tad nav daudz ko teikt
Kad no rīta tu celies
Tad laiks jau ir skriet
Tu tikai dari, d-dari, d-dari, d-dari, ko liek...

Šī vasara grupai pagājusi, koncertējot dažādās Latvijas vietās — pilsētu svētkos un festivālos. Arī rudenī grupa plāno doties nelielā klubu turnejā.

Šovasar tapusi arī videoversija pavasara singlam «3 zvaigznes», kas veidota sadarbībā ar «Platforma Records» un Latvijas Mūzikas kanālu. Klipu var apskatīt portāla «Draugiem.lv» mūzikas sadaļā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu