Kianu Rīvss brīdinās Zemi

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: dpics.org

Kianu Rīvss piekritis lomai slavenās fantastikas žanra filmas «The Day the Earth Stood Still» (1951) jaunajā ekranizācijā. Aktieris tēlos citplanētieti, kas uz Zemes ieradies līdz zobiem apbruņota robota pavadībā. Kianu Rīvsa varonim Klātam jābrīdina pasaules līderi, ka turpmāka cilvēku agresija citam pret citu var novest pie Zemes iznīcināšanas.

Izskatās, ka Rīvss nolēmis atgriezties pie fantastikas žanra, no kura kopš «Matricas» bija atkāpies. Nesen aktieris pabeidza darbu filmā «The Night Watchman» ar Forestu Vitekeru, Krisu Evansu un Hjū Loriju.

Oriģinālā «The Day the Earth Stood Still» (1951) bija kinematogrāfistu reakcija uz auksto karu, tā kļuva par sava žanra šedevru.

Jaunās ekranizācijas režisors būs Skots Deriksons, kas uzņēmis šausmu filmu «The Exorcism of Emily Rose» (2005). Studija «20th Century Fox» filmēšanu plāno sākt 2008. gada rudenī.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu