Prezervatīvu ražotājs Enrikam Iglesiasam piedāvā 2 miljonus

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: celebrities.com

Izskatīgais spāņu dziedātājs Enrike Iglesiass saņēmis divus miljonus dolāru vērtu piedāvājumu piedalīties prezervatīvu reklāmas kampaņā.

Kāda populāra prezervatīvu ražotāja pārstāvji piedāvājuši popzvaigznei piedalīties reklāmas kampaņā, kas veidota «ar gaumi».

Kaut arī summa nav no tām mazajām, 32 gadus vecais Enrike nespēj pieņemt lēmumu. Kā zināms, Iglesiass jaunākais ne tikai neslēpj, bet arī īpaši uzsver, ka viņa vīrišķais lepnums neizceļas ar lielu izmēru. Tenisistes Annas Kurņikovas mīļākais pirms kāda laika tabloīdiem stāstīja: «Es labprāt mainītu savu dzimumlocekli, ja to spētu. Tas ir ļoti, ļoti, ļoti mazs. Man ir grūti atrast tik mazus prezervatīvus.»

Šķiet, Enrike savu potenciālu nav mantojis no sava tēva, slavenā spāņu dziedātāja Hulio Iglesiasa, kas apgalvo, ka savā mūžā ir pārgulējis ar 3000 sievietēm. Turklāt neviena nav žēlojusies par viņa vīrišķā lepnuma trūkumiem vai nepilnībām.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu