MTV Eiropas balvu pasniegšanu vadīs <i>Snoop Dogg</i>

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: MTV

MTV vakar paziņoja par jaunu un daudzveidīgu «MTV Europe Music Awards 2007» (EMAs) formātu.

Apbalvošanas ceremonija šogad 1. novembrī notiks Minhenes «OlympiaHalle», un lielākā Eiropas mūzikas notikuma vadību savās rokās ņems hiphopa leģenda Snoop Dogg.

Ceremonijā dalību kā viesmākslinieki apstiprinājuši arī Mika un «Foo Fighters». Šogad pirmo gadu MTV EMAs nominantus izvēlēsies skatītāji, tāpat šogad mainītas nomināciju kategorijas un to nosaukumi.

Snoop Dogg būs «ekskursijas vadītājs» vienā no aizraujošākajām šā gada naktīm. Visā pasaulē populārais mākslinieks ASV vien pārdevis 17 miljonus albumu, bet visā pasaulē — 23 miljonus. Pašlaik Snoop Dogg strādā jau pie nākamā studijas albuma «Ego Trippin», kura pirmo singlu «Sexual Eruption» dzirdēsim arī MTV EMAs 2007 ceremonijā. Viņš ceremoniju vadīs ar sev vien piemītošo Doggystyle attieksmi, un jau tas vien garantē, ka 1. novembra nakts būs neaizmirstama.

«Minhene, gatavojies, jo šogad lielais boss Dogg pārņem pilsētu, lai vadītu EMAs. Iepriekšējo EMAs šovu vadītāji bija labi, bet šogad es jums parādīšu pavisam citu līmeni,» sajūsmināts saka pats Snoop Dogg.

Viena no jaunākajām zvaigznēm pasaules mūzikā — Mika, kas pasaules slavu ieguva ar dziesmu «Grace Kelly», arī apstiprinājis savu dalību EMAs šovā viesmākslinieka statusā. Mikas debija bijusi patiesi spilgta, viņa dziesmas bijušas teju vai katras pasaules valsts topu virsotnēs. Kopumā Mika pārdevis jau četrus miljonus pirmā albuma kopiju. Viņa debijas albums «Life in Cartoon Motion» pārdošanas apjomu ziņā bija pirmajā vietā Apvienotajā Karalistē, bet pasaulē tas jau ieguvis platīna diska statusu. Pašlaik Mika iekaro radiostaciju viļņus ar pēdējo singlu «Big Girl (You Are Beautiful)» un gatavojas «izdancināt» Minheni, pirmo reizi uzstājoties uz EMAs skatuves.

«Esmu patiesi satraukts un sajūsmināts par iespēju šogad uzstāties EMAs — tā būs mana pirmā reize! Šis man bijis lielisks gads, un uzstāšanās EMAs man būs spilgtākais notikums šogad,» saka Mika.

Ar triumfu uz EMAs skatuves atgriežas roka leģenda «Foo Fighters», kas, gatavojoties balvu pasniegšanai, sola satricināt Minhenes «OlympiaHalle» līdz pašiem pamatiem. «Jūtamies pagodināti, ka atkal varēsim piedalīties EMAs. Publika Eiropā vienmēr ir ļoti atsaucīga un lieliska, mēs zinām, ka Minhene nebūs izņēmums,» saka Deivs Grolls no «Foo Fighters».

MTV EMAs katru gadu mainās un aug, tā arvien attīstot apbalvošanas ceremonijas kā žanru. Šogad MTV skatītāji būs tie, kas lems, gan par to, kuras grupas tiks nominētas MTV EMAs, gan to, kuras iegūs balvas. MTV EMAs ir skatītāju gaumes un muzikālās izvēles atainojums un rezultāts.

Tāpat šogad pirmo reizi MTV EMAs aktīvi atbalstīs jaunās grupas no visas Eiropas īpaši šim nolūkam radītā kategorijā, kuras nosaukums ir «New Sounds of Europe». MTV skatītāji 18 reģionos varēs balsot par jaunajiem Eiropas talantiem. No pusfināla līdz apbalvošanas ceremonijai Minhenē tiks tikai trīs labākās grupas no visiem 18 reģioniem, šīs grupas izvēlēsies skatītāji. Šova laikā ikvienam ar SMS un interneta starpniecību būs iespēja balsot par labāko no finālistiem. Grupa vai mākslinieks, kurš iegūs visvairāk balsu, ceremonijas noslēgumā uzstāsies uz MTV EMAs skatuves.

http://www.sonyericsson.com/mtvema

MTV EMAs galvenās kategorijas:

  • Album Of The Year*
  • Headliner* (iespaidīgākā dzīvā grupa vai uzstāšanās)
  • Most Addictive Track* (gada populārākā dziesma)
  • Inter Act* (grupa vai mākslinieks, kas gada laikā bijis visinteraktīvākais darbā ar faniem vai internetā)
  • Band Of 2007*
  • Solo Artist Of 2007*
  • Ultimate Urban* (labākais R’n’B vai hiphopa izpildītājs)
  • Rock Out* (labākais roka vai alternatīvās mūzikas izpildītājs)
  • New Sounds of Europe* (Eiropas labākā jaunā grupa — jauna nominācija)
  • Regional Award*
  • Free You Mind
  • Video Star (labākais video)
  • Artist's Choice (populārākā grupa — balsošanā piedalās tikai grupas un mūziķi)

* Kategorijas, kurās uzvarētāju nosaka MTV skatītāji. «Free Your Mind» & «Video Star» kategorijā uzvarētāju nosaka MTV.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu