Vitnija Hjūstone atkal iesūdzēta tiesā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: celebrities.com

Dziedātāja Vitnija Hjūstone kārtējo reizi iesūdzēta tiesā. Šoreiz, atkārtoti, to izdarījis viņas bijušais vīrs Bobijs Brauns, jo Vitnija viņam neļaujot tikties ar meitu.

Savā prasībā tiesai, mūziķis apgalvo, ka nav ticies un runājis ar savu meitu kopš jūlija sākuma un «Vitnijas izgājieni man neļauj ne uz ko cerēt».

Brauns jau labu laiku mēģina atcelt tiesas lēmumu piešķirt Hjūstonei vienpusējas aprūpes tiesības pār 14 gadus veco Kristīnu. Aprīlī Kalifornijas apgabala tiesa  noteica, ka, sākot ar 24. aprīli, kad oficiāli tika šķirta Hjūstones un Brauna laulība, bērna aprūpes tiesības pieder Hjūstonei. Toreiz tiesā dziedātāja paziņoja, ka viņas bijušais vīrs ir bezcerīgs tēvs un meita nevarēs uz viņu paļauties. Pats Brauns toreiz tiesā neieradās.

Tagad Bobijs apgalvo, ka laicīgi atbildēt uz Vitnijas petīciju par bērna aizbildniecību viņam nav ļāvušas finansiālas un emocionālas grūtības. «Pēc tam, kad mēs ar Vitniju izšķīrāmies, man nebija, kur iet, un man bija nepietiekami finansiālie lidzekļi. Faktiski es biju bezpajumtnieks.»

Tagad Brauns pieprasa ne tikai to, lai viņam piešķir aizbildņa tiesības, bet arī to, lai bijusī sieva viņam maksā alimentus.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu