Polam Makartnijam un Renē Zelvēgerei romāns?

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: EPA-AFI

Pagājušajā nedēļā dzeltenajā presē parādījās ziņa, ka, iespējams, aktrisi Renē Zelvēgeri un mūziķi Polu Makartniju saista romantiskas jūtas.

Šo runu pamatā bija kāda paparaci noķertais kadrs, kurā abas personas redzamas sarunājamies intīmā gaisotnē. Abu slavenību paziņas gan tabloīdos steidzās noliegt romantisko sakaru, apgalvojot, ka Renē un Pols ir tikai labi draugi.

Nu runām par iespējamām Makartnija un Zelvēgeres attiecībām ir jauns pamats. Pirms pāris dienām dzeltenās preses žurnālisti manījuši 65 gadus veco leģendārās grupas «The Beatles» dalībnieku Polu Makartniju un 38 gadus veco aktrisi Renē Zelvēgeri ieturam romantiskas vakariņas kādā restorānā. Pāris vakariņojis sveču gaismā kādā Ņujorkas štata viesnīcā. Pēc aculiecinieku vārdiem, Pols un Renē esot mīlīgi pļāpājuši un apkampušies, pēc tam kopīgi pametuši restorāna telpas.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu