Vaļicka konkursā «Mrs. Globe» iekļuvusi finālistu desmitniekā

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFI

No konkursa «Mrs. Globe» Latvijas dalībniece — titula «Mis Latvija 1992» ieguvēja Zane Vaļicka-Pētersone — atgriezusies bez uzvaras, taču ir gandarīta, ka iekļuvusi konkursa finālistu desmitniekā.

Vaļicka aģentūrai LETA atzina, ka iekļūšana finālistu desmitniekā ir liels sasniegums tādā starptautiska mēroga konkursā, kur kopējais dalībnieku skaits bija 40.

«Desmit konkursā pavadītās dienas pagāja saspringtā režīmā. Konkursa dalībniecēm bija jāpiedalās dažādos sieviešu aizsardzības palīdzības fonda semināros, no kuriem daļa man šķita bezjēdzīgi un nevajadzīgi. Daļa semināru Eiropas sievietēm bija nesaprotami, jo tika runātas par dažādām Amerikas problēmām, kas, piemēram, latviešu sabiedrībai šķistu bezjēdzīgas,» sacīja Vaļicka.

Kaut arī no konkursa atgriezusies bez «Mrs. Globe» titula, Vaļicka ieguvusi daudz draugu dažādās valstīs un iepazinusi dažādu tautu kultūras.

Šogad par «Mrs. Globe» uzvarētāju kļuvusi dalībniece no Beļģijas, informēja Vaļicka.

Kā ziņots, konkurss «Mrs. Globe» notiek kopš 1996. gada, un katru gadu tajā piedalās arī Latvijas delegācija. 1998. gadā «Mrs. Globe» konkursā Latviju pārstāvēja un uzvarēja Ieva Bondare.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu