Komiķis Saša Barons Koens tēlos Bruno

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: celebrities.com

Britu komiķis Saša Barons Koens apstiprinājis, ka savā nākamajā filmā tēlos homoseksuālu austriešu modes žurnālistu Bruno.

Pēc saspringtas vairāksolīšanas cīņas ar studijām «Dreamworks», «Sony» un «20th Century Fox» tiesības uzņemt šo filmu izcīnījusi kinostudija «Universal Pictures», kas par filmas tiesībām samaksāja 42,5 miljonus dolāru. Baumo, ka Barons Koens saņems 13 miljonus ASV dolāru avansā un pēc tam 15% no filmas kases ienākumiem.

Britu komiķis arī apsolījis, ka veidos vēl vienu filmu, kurā atveidos tēlu, ko lielākā daļa cilvēku vēl nav redzējuši.

Filma «Dinner For Schmucks» («Lempju pusdienas») būs franču komēdijas «Le Diner De Cons» jauna versija. Tā stāsta par pretenciozu bagātu intelektuāļu grupu, kas, lai izklaidētos, katrs uzlūdz uz vakariņām lielāko neveiksminieku, kādu viņi pazīst. Koens tēlos neveiksminieku, kurš neviļus pamanās sabojāt dzīvi visiem, kam viņš mēģina palīdzēt.

Tomēr šī filma, kuras režisors būs Džejs Roučs, tiks uzņemta tikai pēc tam, kad būs tapusi filma par Bruno un kad Roučs pabeigs filmu «Recount», kas stāsta par balsu pārskaiti 2000. gada ASV prezidenta vēlēšanās. Paredzēts, ka «Recount» iznāks tieši pirms 2008. gada prezidenta vēlēšanām.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu