Adopcijai pieejamie kaķu trīnīši!

TVNET
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Iņ un Jaņ harmonijas lieliskie trīnīši, māsiņa Antiņa, brālīši Pūks un Punktiņš, meklē Tevi - savu jauno, labo saimnieku, ar ko harmonijā kopā murrāt ikdienā un vienmēr.

Lieliskie trīnīši - izglābtie Pūks, Punktiņš un Antiņa - ļoti, ļoti MEKLĒ ĢIMENI! Un ļoti nepieciešams atbalsts pagaidmājām ikdienas «neredzamajām» vajadzībām pilniem punčiem un tīrām ķepiņām

Šie draiskie un nenogurdināmie kaķēni par savām mājām reiz sauca kādu pagrabu Rīgas centrā. Jau pagājis kāds laiciņš, kopš mazie atrodas pagaidmājās un no nevarīgiem kamoliņiem pārvērtušies enerģijas pārpilnos kaķu bērnos.
Pūks ir visdrosmīgākais no trīnīšiem, Punktiņš - aktīvs un ziņkārīgs puika, Antiņa - nedaudz atturīga un kautrīga, visdrošāk jūtas abu brāļu sabiedrībā. Lieliskie trīnīši ar nepacietību gaida piesakāmies atbildīgus un gādīgus saimniekus. Būtu jauki, ja trīnīši arī turpmāk varētu palikt kopā, bet var adoptēt arī atsevišķi. Trīnīši labi saprotas ar citiem kaķiem un noteikti neiebilstu, ja jaunajās mājās jau būtu kāds draudzīgs kaķis.
Kaķēni ir ~ 4,5 mēnešus veci, atblusoti un attārpoti, kārtīgi iet uz kastīti.

Foto: Publicitātes foto

Ja iekrīt sirsniņā, gaidīsim Tavu zvanu! Tel. 26422969, 26568812

Ir adoptējami gan kopā, gan atsevišķi.

Uz mājām dosies, parakstot adopcijas līgumu.

Un būsim ļoti pateicīgi par atbalstu kaķēnu ikdienas vajadzību nodrošināšanai pagaidmājās (wc smiltiņām, sausajai barībai, konserviem, vistiņai, vitamīniem):

Foto: Publicitātes foto

PALĪDZĒSIM DZĪVNIEKIEM BIEDRĪBA

reģ.nr. 40008201966

ziedojumu konts: LV51HABA0551035583355

mērķis: ziedojums kaķēniem pagaidmājās

vai dāvana Lieliskajiem Trīnīšiem

PayPal: palidzesim.dzivniekiem@gmail.com

Foto: Publicitātes foto
KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu