Ovena Vilsona pašnāvības mēģinājums bijis jau trešais

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: celebrities.com

Aktiera Ovena Vilsona augusta beigās veiktais pašnāvības mēģinājums nebija pirmā reize, kad viņš mēģinājis noslēgt rēķinus ar dzīvi. Kā raksta «Fametastic», Vilsons pirms tam jau divas reizes bija mēģinājis izdarīt pašnāvību.

Izdevumam «National Enquirer» kāds Vilsona ģimenes draugs atklāj, ka Ovens lielāko dzīves daļu pavadījis, cīnoties ar depresiju un narkomāniju. Augusta beigās veiktajam pašnāvības mēģinājumam bijuši profesionāli, ne personīgi iemesli. Lai arī tika minēts, ka līdz lūzumam Vilsons nonācis pēc šķiršanās no Keitas Hadsones, pļāpīgais paziņa atklāj, ka Vilsons pārdzīvojis, jo nevarējis sagādāt nepieciešamos materiālus kāda drauga kinoprojektam. «Ovens jutās nomākts par to, ka pievīlis draugu.»

Atgādināsim, ka 26. augustā aktieris savās mājās Santamonikā pārdozēja medikamentus pēc tam, kad bija pārgriezis vēnas. Neatliekamās palīdzības slēdzienā tika ierakstīta diagnoze «pašnāvības mēģinājums». Sākotnēji Vilsons tika nogādāts St.John slimnīcā, bet pēc tam — citā Losandželosas klīnikā. Pēc pāris dienām Vilsons pameta ārstniecības iestādi, paziņojot, ka turpinās ārstēšanos mājās.

Tajā pašā laikā laikraksts «The Mirror» rakstīja, ka Ovena pašnāvības mēģinājums noslēdza trīs dienas ilgušu narkotiku ballīti, kuras laikā viņš lietoja narkotikas un dažādus medikamentus.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu