Feldmane sevi nekad nav uzskatījusi par biznesa lēdiju

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Kristīne Kičigina

TV3 šova «Dziedi ar zvaigzni» vadītāja Iveta Feldmane, kas nesen pametusi gadiem ilgi veidotu karjeru un t/c «Alfa» direktores amatu, intervijā laikrakstam «Dienas Bizness» apgalvo, ka nekad nav sevi uzskatījusi par biznesa lēdiju.

«Manī laikam nav šīs uzņēmēja dzirksts. Vienmēr esmu bijusi tikai algots darbinieks, tādēļ nekad neesmu sevi uzskatījusi par biznesa lēdiju. Taču man patika viss, ko esmu līdz šim darījusi biznesā. Vienmēr biju pārliecināta par sevi,» laikrakstam stāsta Feldmane, kas apgalvo, ka pašlaik mēģina neiecentrēties uz to, ka viņai vajadzīga ilgstoša karjera televīzijā. «Protams, iekšēji man ir šī sajūta, ka es to gribētu,» saka Iveta.

Vaicāta, vai nebaidās, ka kļūs par TV dīvu un cirkulēs no viena līdzīga raidījuma uz otru, Feldmane «Dienas Biznesam» atklāj: «Domāju, ka ar «zvaigznēm» man pietiks. Es ar viņām vairs negribēšu dziedāt, sportot vai dejot. Taču es nebaidos no tā formāta, ko man piešķir televīzija. Es šo tēlu apzinos un kontrolēju. Un, ja tas būs nepieciešams, es to centīšos mainīt. Domāju, ka spēšu izpeldēt.»

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu