Vairojas filmas par karalieni Elizabeti

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes foto

Toronto kinofestivālā notikusi filmas «Zelta laikmets» («The Golden Age», 2007) pirmizrāde, un, lai gan filma vēl nav parādījusies kinoteātros, tās režisors Šekars Kapurs jau kaļ plānus par trešo daļu, kas atkal stāstīs par Anglijas karalieni.

Kapurs, kas iespēju uzņemt otro filmu par karalieni Elizabeti gaidījis gandrīz 10 gadus, presei pastāstījis par saviem plāniem: «Pirmā filma bija par spēcīgu mīlestību, nodevību, izdzīvošanu un šķiršanos uz valstisku notikumu fona. Tās turpinājums lielā mērā stāsta par karalienes absolūto varu un dievišķību. Trešā filma varētu stāstīt par to, ka pat mūsu elkiem jāsastopas ar domu par nāvi. Ja esi uzlidojis pašā virsotnē, bet pēcāk atjēdzies uz nāves sliekšņa, tad atkal kļūsti par parastu cilvēku, jo visi cilvēki mirst.»

Galvenās lomas atveidotāja Keita Blanšeta vēl nav devusi atbildi par piedalīšanos trešajā filmā un no konkrētas atbildes izvairās: «Elizabetes tēls paver bezgalīgas iespējas. Man šķiet, ka par viņu turpinās uzņemt neskaitāmas filmas, jo šī karaliene ir satriecoša personība.»

«Zelta laikmets» Keitai Blanšetai un Džefrijam Rašam, kas atkal atveidos tās pašas lomas, kuras tēloja filmas pirmajā daļā, pievienojies arī Klaivs Ouvens, Samanta Mortone un Toms Holanders.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu