Kā tas ir — iepazīties internetā?

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Erots

Vai tiešām šādā veidā iespējams sastapt sev tīkamu dzīves vai brīvā laika biedru/biedreni? Jautāju citiem un izmēģināju arī pati.

Protams, visvairāk internetā aplūko sludinājumus ar foto. Taču tie var maldināt.

Kāds vīrietis, kurš bija nofotografējies ar tetovējumiem un zelta ķēdēm, acīmredzot bija saņēmis nebēdnīgus piedāvājumus. Pēc brīža viņš ielika to pašu sludinājumu, beigās piebilzdams, ka sievieti vēlas nopietnu. Daži sava foto vietā liek kāda dzīvnieka, visbiežāk — lauvas, lāča, kaķēna, attēlus vai kādu brīnišķu dabas skatu.

Cik jauki, nodomāju, skatoties uz kādu sludinājumu ar lauvas foto! Bet tas var izrādīties nāvīgs naivums. Reizēm aiz kaķēna maskas slēpjas īsts plēsoņa. Tā kāda sieviete, vieglprātīgi piekrizdama satikties ar kādu kungu ezermalā, tik tikko izbēga no izvarošanas, glābjoties peldus.

Tāpēc visnopietnākais, šķiet, ir portāls «iepazisanas.com», kur lietotāju noteikumos rakstīts, ka nedrīkst ievietot citu cilvēku, kā arī dzīvnieku vai dabas attēlus. Jāaizpilda pagara anketa par izskatu, ģimeni, darbu, dzīves stilu, ieradumiem. Starp citu, cilvēka vecumam ir maza nozīme. Jau ilgu laiku vispopulārākais portālā bija 49 gadus vecas, ļoti skaistas jelgavnieces sludinājums. Daudzi te atraduši dzīves draugus. Un, ja vēl par sevi rakstītu patiesību, satiktos vēl vairāk.

Baltais (49):
«Sludinājumu ielika mans puika. Pēc tam gan teica: «Tēti, sēdi un raksti pats!» Sludinājumu ieliku vēl dažos portālos. Kopumā saņēmu deviņus tūkstošus vēstuļu. Drīz vien apnika iet uz randiņiem un tēlot donžuānu. Ar ceturto sievieti, kuru satiku, arī palikām kopā, un viss. Super!

Daudzas sievietes par sevi raksta, ka ir skaistuma karalienes, ka vēlas, lai vīrietis veikalā «Kolonna» katru dienu pirktu viņām smaržas. Vārdu sakot, materiālā puse ļoti interesē. Daudzas atkal sevi raksturo tik spoži... Garām braucot, iegāju paskatīties — dzīvoklī liela nekārtība. Pēc dzīvokļa vien var spriest par cilvēku. Vai nav tā? Bet vairākumam tomēr vajag vīrieti augumā kā Švarcenegeru, ar biezu maku un lai vasarās var atpūsties Kanāriju salās...»

Tas ir piemērs, kā ātri var sastapt sev piemērotu cilvēku un būt laimīgs.

***

No statistikas:

54% Latvijas iedzīvotāju internetu lieto vismaz reizi nedēļā (prognoze 2008. gadam — 62%).

Pastāvīgais interneta pieslēguma skaits: 62% — fiziskām personām, 38% — juridiskām personām.

Portālā «ss.lv» iepazīstas sievietes no 18 līdz 63 gadiem, vīrieši no 17 līdz 61 gadam.

Portālā «iepazisanas» ir pāri par miljons iepazīšanās anketu un 1 395 991 lietotājs.

(Publicējam raksta fragmentus.)

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu