«Apollo» videočatā — Iveta Feldmane

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: «Apollo»/R.Oliņš

Šā gada visaktuālākā sieviete — Iveta Feldmane — 20. septembrī viesojās «Apollo» videočatā, lai uz jūsu jautājumiem atbildētu par TV3 šovu «Dziedi ar zvaigzni».

Šova «Dziedi ar zvaigzni» vadītāja Iveta Feldmane šogad ir visur — šķiet, nav tāda preses izdevuma, kurā nebūtu vismaz viena publikācija par šo atraktīvo un aktīvo sievieti. Plašāka publika Ivetu iepazina jau iepriekšējā televīzijas sezonā, kad viņa ar panākumiem piedalījās grandiozajā TV3 šovā «Dejo ar zvaigzni». Pirms nepilna mēneša presi pāršalca ziņa, ka Feldmane pametusi «silto vietiņu» — tirdzniecības parka «Alfa» direktores posteni —, pieņemot izaicinājumu darboties šovbiznesā...

Skaties videočatu un, iespējams, uzzināsi, kas pamudināja Ivetu spert šo soli nezināmajā pasaulē, kā arī iegūsi daudz vairāk informācijas par šova «Dziedi ar zvaigzni» aizkulisēm!

Apollo:
Labdien, Iveta! Priecājamies Jūs šeit redzēt! Vai varam sākt čatu?
 
Iveta Feldmane:
Labdien, varam saakt!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu