Šteina un Veits izbalsoti

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TV3

«Televīzija ir maza, perfekta pasaulīte, kurai jūs neesat vajadzīgi,» pie skatītājiem vakar vērsās aktrise Anna Šteina, vāji slēpjot vilšanos pēc tam, kad kļuva skaidrs, ka šovā «Dziedi ar zvaigzni» cīņu vairs neturpinās viņa un mūziķis Guntis Veits.

Lai arī pēc žūrijas vērtējuma Šteinas un Veita eksplozīvā grupas «Linga» dziesma «Nāc dejot» ierindojās 2.–4. vietā, skatītāji šoreiz lēma, ka tieši viņiem jāpamet dziedāšanas šovs.

Citu dalībnieku sniegums

Kārtējo reizi augstāko žūrijas atzinību ieguva Ellas un Raivo Rosta duets, kas saņēma 38 punktus. Vienīgais žūrijas loceklis, kurš pārim nedeva augstāko vērtējumu — 10, bija komponists Mārtiņš Brauns, kas atrunājās, ka viņam esot valodas barjera. Ella un Rosts iejutās latīņamerikāņu ritmos, dziedot «Living La Vida Loca».

Jau pieminētie Anna Šteina un Guntis Veits izpildīja dziesmu «Nāc dejot» un ieguva 36 punktus.

Mārtiņš Rītiņš un Evija Martinsone, kas arī ieguva 36 punktus, uz skatuves bija pulcējuši gluži vai visus restorāna «Vincents» pavārus. Pāris izpildīja dziesmu «Jautrie pavāri».

Vēl viens «36punktnieks» — Inese Šlesere un Normunds Rutulis, dziedot Raimonda Paula «Rudenī vēlu».

Ainas Poišas un Māra Slokas tango ritmos izpildītā dziesma «Viltīgās acis» žūrijas vērtējumā ieguva 34 punktus.

Liene Šomase un Jānis Vinters skatītājus un žūriju pārsteidza ar kārtīgu roku. «Dzied' ar mani tautumeita» ieguva 34 punktus no žūrijas, kā arī skatītāju atbalstu, ļaujot turpināt cīņu šovā.

Smeldzīgā itāliešu mīla dziesma «Cosa Sei» Andra Bērziņa un Jolantas Gulbes izpildījumā saņēma 33 punktus no žūrijas.

Igo un Dace Dēnava, dziedot «It's Now Or Never», visus sajūsmināja ar lielisku aktieršovu. Kaut arī pāris guva zemāko žūrijas vērtējumu — 30 punktus, skatītāji lēma, ka šim pārim ir jāturpina dalība šovā.

Kad bija noslēdzies skatītāju balsojums, kļuva skaidrs, ka šovu pamet Anna Šteina un Guntis Veits. Dalībniekiem bija grūti noslēpt savu vilšanos. Guntis Veits pateicās tiem skatītājiem, kas bija abus atbalstījuši ar balsojumu, un izteica nožēlu, ka nevarēs turpināt šovu, jo bijuši vēl daudz trakāki priekšnesumi padomā.

Kurš būs nākamais? Arī turpmāk ik svētdienu šovā «Dziedi ar zvaigzni» kāds dalībnieku pāris tiks izbalsots. Kā zināms, finālā par «Zelta pāra» titulu sacentīsies vien divi pāri. Uzvarētāji saņems 10 000 eiro.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu