Latvijai izdod par narkotiku tirdzniecību aizdomās turēto Gavaru

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Policijas foto

Pagājušās nedēļas nogalē Latvijai izdots par narkotisko vielu tirdzniecību lielā apmērā aizdomās turētais motokluba «Brīvie vanagi» bijušais prezidents Vilnis Gavars, ar iesauku Mazais.

Kā portālam «Apollo» pavēstīja Valsts policijas pārstāve Ieva Rekšņa, 21. septembrī, pamatojoties uz Krievijas Ģenerālprokuratūras lēmumu, Valsts policijas darbinieki Maskavā pārņēmuši Gavaru no Krievijas Federālās ieslodzījumu vietas pārvaldes darbiniekiem un konvojējuši viņu uz Latviju.

«Apollo» jau vēstīja, ka šā gada janvāra vidū Sanktpēterburgas milicijas darbinieki aizturējuši vienu no Latvijā visvairāk meklētajiem noziedzniekiem Vilni Gavaru, kas apsūdzēts par narkotiku neatļautu realizēšanu un glabāšanu lielā apmērā.

2001. gadā policija bijušā motokluba «Brīvie vanagi» prezidenta Gavara mājās Rīgas rajona Stopiņu pagastā atrada kilogramu kokaīna, trīs kilogramus amfetamīna koncentrāta un 100 gramus marihuānas. Atrasto narkotiku aptuvenā tirgus vērtība bija vairāk nekā 100 000 latu, ziņoja policija. Tas tobrīd bija lielākais narkotisko vielu daudzums, kas atklāts Latvijā. Motokluba prezidenta mājās tika atrasta arī nelegāli iegādāta un glabāta 12. kalibra gludstobru bise un munīcija.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu