«Labvēlīgais tips» sniegs papildkoncertu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Karlīna Vītoliņa

Katrs rudens atnāk ne vien ar lielāku vai mazāku ābolu un kartupeļu ražu, bet arī nu jau tradicionālajām «Labvēlīgā tipa» koncertizrādēm.

Pastāvīgie apmeklētāji jau zina, ka par īpašām tās padara vairāku apstākļu kopsakarības: iepazīstināšana ar pavisam jaunām kompozīcijām, «klasisko» megahitu versijas, gaumīgi joki, oriģināla horeogrāfija, jautra atmosfēra u. c. pārsteiguma elementi.

Izņēmums nebūs arī šoreiz. Mazliet paceļot aizkulišu plīvuru, atklājam, ka pirmajā daļā skatītāju vērtējumam tiks prezentētas dziesmas no gaidāmā Dziesmu un deju svētku koncertuzveduma, kas iemūžināts grupas jaunajā albumā «Svīres tango» (to kompaktdiska formātā varēs arī iegādāties), savukārt koncerta otrajā daļā varēs dziedāt līdzi VIA «Labvēlīgais tips» zelta fonda birumam. Protams, netrūks arī viesu vai, pareizāk sakot, viešņu — Ance Krauze, kā arī Līga un Zane Goiževskas un, protams, deju grupa «Fandango».

Acīmredzot slāpes pēc grupas jaunajām kompozīcijām un pārsteigumiem ir tik grūti remdināmas, ka iepriekš izsludinātie koncerti Liepājas teātrī (6. oktobrī plkst. 19.00) un Rīgas Kongresu namā (11., 12., 13. un 14. oktobrī plkst. 19.00) ir gandrīz pārdoti, tāpēc organizatoriem vajadzēja meklēt iespēju papildkoncertam, kas noteikts 13. oktobrī plkst. 14.00.

http://www.bilesuparadize.lv

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu