«Cosmos» gatavo savu pirmo DVD

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Tuvojoties piektajai dzimšanas dienai, vokālā grupa «Cosmos» paziņojusi, ka novembrī dienas gaismu ieraudzīs grupas pirmais audiovizuālais vēstījums, kur DVD formātā fiksēts pagājušā gada 8. decembrī aizskanējušais ziemas koncerts «Arēnā «Rīga»».

Diskā iemūžināts grupas līdz šim vērienīgākais un visvairāk apmeklētais koncerts, kas noritēja pagājušā gada ziemas turnejā, un grupa noslēdza to «Arēnā «Rīga»» vairāk nekā 5000 klausītāju klātbūtnē. Jau tagad notiek darbs pie 5.1 skaņas miksa, kā arī video apstrādes.

«Tas ir ārkārtīgi liels notikums un sapnis, kuru mēs visi esam gaidījuši jau sen. Visgrūtāk bija pēc kāda koncerta pateikt: «Stop! Šis beidzot ir DVD cienīgs!» Taču šoreiz šaubu nebija nevienam — tas ir labākais, ko līdz šim esam paveikuši,» stāsta Jānis Strazdiņš.

Diskā paredzēts iekļaut arī papildu materiālus, kuros fiksēti koncerta sagatavošanas darbi, «Cosmos» ziemas nometne, intervijas, mēģinājumi, kā arī unikāli kadri, kas uzņemti no aizkulisēm.

Stāsta Reinis Sējāns: «Ēnu teātris dziesmas «Rūķīši un Mežavecis» laikā no aizskatuves kamerām — tur ir ko redzēt! Tie, kas bija «Arēnā», sapratīs, par ko ir runa.»

Šogad «Cosmos» ziemas koncertus aizvietos ar aktīvu gatavošanos jaunā albuma izdošanai 2008. gada pavasarī.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu