Repšes brālēns no cietuma lūdz ziedot naudu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: «Apollo»

Līdzīgi partijas «Jaunais laiks» dibinātājam Einaram Repšem viņa brālēns Aigars Repše nolēmis rīkot ziedojumu akciju, ziņo «Kas Jauns».

Izdevniecība «Rīgas Viļņi», precīzāk — žurnāls «Patiesā Dzīve», saņēmusi Aigara Repšes parakstītu vēstuli, kurā politiķa brālēns norāda, ka viņa radinieks ir aizņemts ar saviem lidojumiem un nevar palīdzēt, tāpēc viņam nekas cits neatliekot, kā vērsties pie svešiem cilvēkiem. Apcietinātais Repše apgalvo, ka esot bez vainas vainīgs un, lai izķepurotos, viņam vajadzīgi 15 000 latu.

Kā raksta «Kas Jauns», «bez vainas vainīgais» Aigars Repše ir tiesāts astoņas reizes, galvenokārt par zādzībām. 1998. gadā viņš tika aizturēts par miesīga tēva piekaušanu līdz nāvei.

Atgādināsim, ka pirms pieciem gadiem, solot auglīgu darbu tautas labā un valsts dzīves pilnveidošanu, Einars Repše rīkoja ziedojumu akciju, prasot saziedot 500 000 latu pašam un vēl 900 000 latu topošajai partijai.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu