«Double Faced Eels» «Prāts un sirds»

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Kristīne Kičigina

No 1. līdz 5. oktobrim grupa «Double Faced Eels» dosies ««Amigo» rudens tūrē» pa Latvijas skolām un radiostacijām.

Nedēļas laikā, cenšoties aptvert visus Latvijas reģionus, «zuši» viesosies Cēsu Pilsētas ģimnāzijā, Rēzeknes 1. vidusskolā, Jelgavas 4. vidusskolā, Jēkabpils Valsts ģimnāzijā un Draudzīgā aicinājuma Liepājas pilsētas 5. vidusskolā.

Pasākumi ieplānoti kā improvizēta preses konference, kuras laikā grupa iepazīstinās klātesošos ar visām grupas radošajām aktualitātēm, atbildēs uz skolēnus interesējošiem jautājumiem un sniegs akustisku koncertu. Netrūks arī autogrāfu un fotografēšanās.

Jāpiemin, ka skolām šie pasākumi ir bez maksas.

Par «Amigo» iesaistīšanos projektā stāsta atbalstītāju pārstāvis Egils Trumpe: «Mums šķiet simpātiska puišu pozitīvā enerģija un azarts, ar kādu viņi nāk pie sava klausītāja. Aiz ārējās trakulības slēpjas (jūtama) liela mērķtiecība un vēlme sevi pierādīt profesionālajā jomā. Tādēļ mums šķita, ka jauniešiem būs interesanti uzzināt, kā savienot dzīves baudīšanu un pamatīgu darbu, lai sasniegtu izvirzītos mērķus.»

Paralēli «viesizrādēm» skolās «Double Faced Eels» viesosies arī vairākās Latvijas radiostacijās. Un tā — pirmdien, 1. oktobrī, plkst. 10 DFE būs dzirdami «Star FM» rīta programmā «Zoopasta». 2. oktobrī plkst. 16 «zušiem» «piederēs» Latgales radio ēters, savukārt 4. oktobrī plkst. 17 viņus gaidiet Jēkabpils «Radio 1» frekvencē. 5. oktobrī plkst. 15 «Double Faced Eels» ciemosies «Rietumu Radio», bet tās pašas dienas plkst. 17 ierakstā būs dzirdama grupas viesošanās Vidzemes reģionālajā radiostacijā — «Radio 3».

http://www.amigo.lv

«Prāts un sirds».

http://www.ema.mtvbaltic.com

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu